Annonce
Odder Avis

Kommunen vil skabe bedre forhold for byggebranchen

Tallene for erhvervsvenlighed bliver bedre og bedre for Odder Kommune. Til stor glæde for borgmester Uffe Jensen. Billedet er fra 2016, da han sammen med UdviklingOdders formand Arne Sørensen kunne glæde sig over flotte tal for erhvervsvenlighed. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Odder Kommune og Dansk Byggeri mødes hvert år til et dialogmøde for at sikre det gode samarbejde.

Annonce

Odder: Når det kommer til erhvervsvenlighed for byggebranchen, ligger Odder Kommune i top. Det skyldes blandt andet, at kommunen og byggebranchen prioriterer det gode samarbejde og holder dialogmøde hvert år.

Dette års møde blev forleden holdt på Odder Rådhus, hvor der blev talt om udbud, sagsbehandlingstider og vilkår. For det er især sagsbehandlingstiderne ved byggesager, som branchen peger på kan gøres bedre i Odder Kommune. Et andet fokuspunkt er at sikre, at der er kompetent arbejdskraft til virksomhederne.

- Vi skal se på, hvordan vi fortsat kan blive mere erhvervsvenlige de kommende år og skabe gode rammevilkår og muligheder for vækst i branchen, siger borgmester Uffe Jensen (V) i en pressemeddelelse.

Annonce

Odder er bedst i Østjylland

I Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervsvenlighed, som blev offentliggjort tidligere på året, kom Odder Kommune på en 4.-plads over de mest erhvervsvenlige kommuner i 2018. Det var en fremgang fra en 7.-plads i 2017 og en 11.-plads i 2016.

- Vi er særdeles tilfredse med den gode dialog og samarbejdet med Odder Kommune. Og pladsen som nummer et i Østjylland og nummer fire på landsplan på vores liste over erhvervs- og byggevenlige kommuner er vi godt tilfredse med, siger Benny Kristensen, der er medlem af bestyrelsen for Dansk Byggeri Østjylland.

Analysen er baseret på objektive data fra Danmarks Statistik og fra de kommunale regnskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce