Annonce
Odder Avis

Kystlandet lokker turister med ny guide

Direktør for Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg med den spritnye guide. Foto: Sabrine Dam
Informationen om et nyt turistområde skal ud til turisterne. Det skal en ny guide hjælpe med.

Odder: Turistsamarbejdet Kystlandet udgiver nu en samlet guide til ferie -og fritidsoplevelser i Odder, Horsens og Hedensted Kommuner.

Det er endnu uvist, hvordan coronavirussen kommer til at påvirke sommeren 2021. Om ferien kan gå mod varmere himmelstrøg vides ikke. Derfor har man hos Kystlandet skabt en tematisk inddelt guide, som ifølge direktør hos Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg, skal gøre det nemmere at få det fulde overblik over feriedestinationerne i de tre kommuner.

- Kystlandet som område er ikke større, end at turisten vil køre efter de oplevelser, der passer præcis til ham eller hende. Derfor giver en tematisk opdeling god mening, siger Helle Berthold Rosenberg.

Annonce

Nyt turistområde

Den 155 sider lange guide indeholder oplevelser, fortællinger, og meget mere. Det er eksempelvis muligt at scanne QR-koder, som vil lede brugerne videre til et Google-kort, hvor relevante adresser for det enkelte tema er markeret.

Guidens 80.000 eksemplarer som udkommer på dansk, tysk og engelsk og vil være tilgængelig på mere end 100 steder. Håbet er at gøre opmærksom på en ny feriedestination.

- Kystlandet som en samlet feriedestination er et nyt område, som turisterne skal til at opdage. Her er det mange store oplevelser gemt i det små. Vi håber, at guiden kan være med til at inspirere til en masse gode feriestunder. Har man ideer til, hvordan vi kan forbedre turistguiden til næste år, vil vi selvfølgelig altid gerne høre det, siger Helle Berthold Rosenberg.

Guiden kan fra 1. marts findes på hjemmesiden https://kystlandet.dk/.

Annonce
Annonce
Odder Avis

To veje bliver spærret

Annonce
Annonce
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Odder Avis

We Walk går i Vejlskoven

Odder Avis

Øv igen: Sondrup Marked aflyser

Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Annonce