Annonce
Læserbrev

Lad os sammen sikre, at Odder-egnen igen får et lokalt folketingsmedlem

Indenfor de kommende år skal der nemlig træffes vigtige beslutninger på Christiansborg, som får stor betydning for Odder-området. Det gælder ikke mindst i forhold til diskussionen om en ny Kattegat-bro, men også strukturændringer i sundhedsvæsenet.
Annonce

Læserbrev: På onsdag kan du stemme på den eneste spidskandidat i Skanderborg-Odder-Samsø-kredsen, som har solide rødder i Odder-egnen.

Niels Rosenberg fra Det Konservative Folkeparti stiller op til valget. Han har en fortid som landmand, men har de sidste mange år arbejdet som jobkonsulent i både det offentlige og private.

Dernæst har han i 22 år været lokalpolitiker i Odder Kommune, hvor han bl.a. har været viceborgmester i fire år og formand for social- og sundhedsudvalget i 12 år.

Niels har derfor, modsat mange andre kandidater til Folketinget, en stor erfaring, som han vil kunne trække på i Folketinget.

Det gælder især i forhold til en fornuftig beskæftigelsesindsats og socialpolitik til gavn for de psykisk syge, handicappede og hjemløse.

Han kan se sammenhænge mellem den nationale politik og den politik, som der føres i kommunerne.

Han bor i dag i Gylling med sin kone, Bodil. De har sammen tre voksne drenge.

Ved siden af byrådsarbejdet har han igennem årene engageret sig aktivt i lokalsamfundet via deltagelse i diverse foreninger og bestyrelser.

Bliver han valgt ind i Folketinget, vil han fortsat blive boende i Gylling.

Det er vigtigt for Odder-egnen, at man har et lokalt folketingsmedlem. Indenfor de kommende år skal der nemlig træffes vigtige beslutninger på Christiansborg, som får stor betydning for Odder-området.

Det gælder ikke mindst i forhold til diskussionen om en ny Kattegat-bro, men også strukturændringer i sundhedsvæsenet.

Lad os derfor sammen sikre, at Odder-egnen igen får et lokalt folketingsmedlem!

Martin Mikkelsen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce