Annonce
Odder Avis

Landsbytopmøde i Økologiens have: Erhvervsministeren og den grønne omstilling

Grøn omstilling er på dagsordenen i Økologiens Have 12. september. Foto: Landdistrikternes Fællesråd
Annonce

Odder: Den grønne omstilling fylder meget på danmarkskortet i disse år. Regeringen og folketinget har en række erklærede mål for Danmark. Også ude i landsbysamfundene vil ildsjæle gerne være med til at gøre deres landsbyer mere grønne.

Derfor har Landdistrikternes Fællesråd inviteret til et såkaldt landsbytopmøde i Økologiens Have i Odder. Her vil erhvervsminister Simon Kollerup (S) holde oplæg om regeringens landdistriktspolitik.

Derudover vil landsbyerne Asaa og Torup komme med deres perspektiv på, hvordan man booster den grønne omstilling i landsbyerne. De to landsbyer har nemlig haft succes med tiltag, der styrker den grønne omstilling.

Annonce

Lokale løsninger på globale problemer

På topmødet vil der også blive lagt op til debat blandt deltagerne. Mange spørgsmål er på blokken, og det hele kredser om, hvordan man får gennemført den grønne omstilling i de små landsbysamfund. Men også om den grønne omstilling fra landsbyen kan bruges nationalt og sågar globalt.

Det hele foregår i økologiens have 21. september fra klokken 17.15 til 21, og der vil blive serveret middag af lokale råvarer undervejs. Arrangementet er gratis, men tilmelding skal grundet coronarestriktioner ske på følgende hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce