Annonce
Odder Avis

Livet som træner flyder i årene: Fire søskende lærer fra sig på fodboldskole

Familien Madsen er velkendte ansigter på fodboldbanerne i Odder. Fra venstre mod højre: Emil, Helena, Line og Laura Foto: Morten Pape
Familien Madsen er særligt godt repræsenteret på dette års fodboldskole i Odder.
Annonce

Odder: Man skal ikke have været længe i området omkring fodboldbanerne i Odder for at være klar over, at der er liv og glade dage. Den gode stemning kommer fra fodboldskolen,  og igen i år har flere unge fra lokalområdet valgt at bruge en uge af deres  ferie på at være fodboldtræner på Odder IGF's fodboldskole.


Når man træner med sin lillesøster, kan man nogle gange godt komme til at sige tingene på en bestemt måde, som man ikke ville have gjort til andre.

Helena Madsen, træner


I år er der dog én speciel familie, som er særligt godt repræsenteret. Familien Madsen, som de frivillige kalder dem, er i år repræsenteret med hele fire medlemmer. De fire søskende består af Emil på 22, Helena på 20, samt tvillingerne Laura og Line på 17 år er alle trænere på årets fodboldskole. Og fodbolden er noget, der løber i årene.

Fodboldskolen benytter mange unge trænere fra lokalmiljøet. Foto: Morten Pape

- Min far trænede mig, da jeg var lille, og så startede jeg med at træne Laura og Line, da de var fem år. Så jeg har været træner i nogle år efterhånden, og i dag træner jeg også U-16 drenge i Odder, siger Emil der, som sine søskende, hedder Madsen til efternavn.

Annonce

Træner sammen med lillesøster

Som de yngste i søskendeflokken har Line og Laura Madsen debut som assistenttrænere på årets fodboldskole. Heldigvis har Line sin søster Helena som chef. Det er okay for hende - også selvom tonen kan være lidt anderledes, når nogen snakker til deres lillesøster.

- Når man træner med sin lillesøster, kan man nogle gange godt komme til at sige på tingene på en bestemt måde, som man ikke ville have gjort til andre. Men jeg synes at det går rigtig fint, supplerer Helena Madsen.

Hos den ansvarlige for fodboldskolen, Martin Mikkelsen, vækker det stor begejstring, at unge mennesker vil være træner på fodboldskolen.

- Vi vil gerne have unge til at være trænere på fodboldskolen. Forhåbentlig kan vi vække lysten til at være træner, så vi på den måde også kan styrke foreningen i dagligdagen, siger Martin Mikkelsen.

August Buur Nielsen har nydt dagene på fodboldskolen. Ifølge ham selv kendte han 7, da han kom den første dag . Nu er han venner med alle fra holdet. Foto: Morten Pape

Og spørger man deltageren August Buur Nielsen, har træningen været lærerig og sjov.

- Vi har lært en masse finter og fået mange nye venner. Og så scorede jeg tre mål, da vi spillede kamp, siger han.

De fire søskende og fodboldskolen fortsætter resten af uge 32.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce