Annonce
Odder Avis

Møbelhandler lukker efter mere end 50 år i branchen

Møbelpolstrer Knud Harder solgte i 2017 Møbelbørsen i Nørregade. Nu har han også solgt sit lager på Skovdalsvej. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Knud Harder har solgt sit møbellager og lokaler til lokalt importfirma.
Annonce

Odder: Efter 42 år med møbelbutik og værksted overdrager møbelhandler Knud Harder 3. januar nøglen til Møbelbørsen på Skovdalsvej 12 til nye ejere.

Knud Haarder har solgt Møbelbørsen til HT Import, der ligger på Knudsminde 12. Virksomheden ejes af Henrik og Torben Gjelstrup, der gennem en længere årrække har arbejdet med ombygning af varebiler til personbiler, ligesom de sælger en del brugte biler.

- I første omgang betragter vi vores overtagelse af Møbelbørsen som en investering i primært bygningerne. Derfor har vi også planer om udleje den 1400 kvadratmeter store hal, fortæller Henrik Gjelstrup.

Før det kommer så vidt, skal der dog først sælges ud af de møbler, som HT Import har fået med i handelen. Henrik og Torben Gjelstrup har derfor lavet en aftale med Knud Harder om, at han i hele januar skal fortsætte med at holde ophørsudsalg - men nu vegne af de nye ejere.

Annonce

Slut med en æra

Med lukningen af Møbelbørsen er det slut med en æra, som har varet i stort set hele den 77-årige Knud Harders liv.

Før han i 1978 købte en nedlagt møbelfabrik i Nørregade og åbnede Møbelbørsen, havde han i årene op til nemlig også solgt møbler fra en mindre butik i Holsteinsgade. Talentet for møbelpolstring og -salg havde han imidlertid ikke fra fremmede, idet hans far også var møbelhandler.

- Det bliver meget vemodigt at sige farvel til de mange trofaste kunder, jeg har haft gennem årene. Men nu er det tid at slutte af, og jeg har mange opgaver liggende, som jeg glæder mig til at komme i gang med. Blandt andet skal jeg have renoveret min villa i Ankjær, siger Knud Harder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce