Annonce
Odder Avis

Mange gik forgæves til coronatest i Odder

Mange gik forgæves, da en af de såkaldte testbiler igen besøgte odder søndag. Foto: Carina Mayner
Interessen for at blive testet for Covid-19 stiger ikke kun i Aarhus – også i Odder står folk gerne i kø i flere timer.
Annonce

Odder: Det er uvist hvor mange, der gik hjem igen uden at blive testet, men køen var stadig lang, da en af de gule Covid-testbiler søndag igen besøgte Odder.

I alt 126 personer nåede at blive testet i løbet af de to timer, bilen holdt ved Vitapark, og da personalet pakkede sammen klokken 11, var køen stadig ret lang. Også selv om en af de ansatte løbende gik ud til folk og sagde, at de selv kunne regne ud, om de ville kunne nå at blive testet før klokken 11. Det kunne de ved at tælle tilbage i køen til deres egen plads: hver test er beregnet til at vare et minut.

Kristina Hald Jacobsen var en af de mange, der gerne ville have taget en coronatest ved Vitapark søndag. Foto: Carina Mayner

- Jeg ved ikke, om jeg når det. Men jeg tager chancen. Nu har jeg alligevel stået her i halvanden time, sagde Kristina Hald Jacobsen, der skulle testes for første gang.

- Jeg bor Gellerup, men der er køerne vist endnu længere. Så da jeg i dag besøgte mine forældre i Odder, valgte jeg at stille mig op i køen. Så må vi se, om jeg når det, sagde den unge kvinde der, som en af ganske få, bar mundbind.


Jeg bor Gellerup, men der er køerne vist endnu længere. Så da jeg i dag besøgte mine forældre i Odder, valgte jeg at stille mig op i køen.

Kristina Hald Jacobsen


Avisens udsendte ved ikke, om Kristina Hald Jacobsen nåede at blive testet. Men da klokken blev 11, stod der stadig 20-30 personer, som til det sidste håbede på at blive testet. De må nu kigge sig om efter andre steder i regionen, hvor bilerne holder i de kommende dage. Disse steder kan ses på Region Midts hjemmeside. Ellers de må vende tilbage til Vitapark onsdag klokken 9-11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Odder Avis

100 års fødselar

Annonce