Annonce
Kokken Jesper Krabbe styrer slagets gang, og sørger for at der kommer mad på bordet. Foto: Morten Pape
Odder Avis

Michelin-mad over bål: Økologiens Have inviterede til bålhygge

Børn og voksne tilberedte mad over bål sammen med tidligere Michelin-kok Jesper Krabbe, der gav gode råd.
Annonce
  • baalmad01
    Kokken Jesper Krabbe styrer slagets gang, og sørger for at der kommer mad på bordet. Foto: Morten Pape
  • baalmad03
    Alle råvarer er naturligvis økologiske Foto: Morten Pape
Odder Avis

Oldtidens Egypten - Forskningens Døgn

Annonce
Odder Avis

Søndagsmatiné i Biffen

Annonce
Odder Avis

Bare rolig: Du kan ikke blive valgt på orienteringsmødet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Nu åbner madspildsbutik

Odder Avis

Tag med på kratluskertur i det vestlige Odder

Odder Avis

Trivselspanelet - Angst

Odder Avis

Dygtige erhvervsfolk blev hædret: Vinderne fandt tandpastasmilene frem

Odder Avis

29-årig formand fra Odder er blevet hædret af Dansk Firmaidræt

Odder Avis

Fællessang og nordiske toner

Odder Avis

Samtalesalon - Kroppen

Odder Avis

Byvandring: Da Odder blev moderne

Odder Avis

Pouls bogstavmaleri bliver malet op igen

Odder Avis

Klumme: Ungdommen nu om stunder…

Odder Avis

Ny fond skal redde historiske bygninger: Anne fra Randlev er medstifter

Odder Avis

Kulturklub er genoplivet: De første navne er på plads

Annonce