Annonce
Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

En patrulje måtte tirsdag aften sætte jagten ind på en motorcyklist, der havde meget at skjule. Arkivfoto: Michael Bager
37-årig havde hash, amfetamin, vægt og penge på sig, da han blev stoppe uden kørekort på motorcykel med forkerte plader.
Annonce

Odder: Det var nok ikke helt uden grund, at en 37-årig motorcyklist tirsdag aften forsøgte at undslippe en snak med politiet.

En patrulje fik øje på motorcyklisten omkring klokken 22.39, da han kom kørende mod politiet på Banegårdsgade.

Betjentene slog motorcyklens registreringsnummer op i politiets systemer og kunne se, at den stod som afmeldt, hvorefter betjentene tændte for bilens blink og anmodede motorcyklisten om at standse.

Det var han dog ikke specielt interesseret i, så han satte farten op, svingede mod øst af Lundevej og øgede hastigheden til op imod 100 km/t.

Patruljebilen satte efter motorcyklisten, der undervejs to gange kørte højre om chikaner på vejen, formentlig for at undgå vejbump. Det fik betjentene til at aktivere både horn og lygter, mens de fortsatte efter motorcyklen ad Østermarksvej, hvor vejen endte blindt.

Det tvang motorcyklisten til at køre mod færdselsretningen, op på fortovet og ned ad en græsskråning ved Odder Gymnasium, hvor han væltede og nu lå for enden af skråningen, da en betjent kom løbende mod ham og råbte ham an, hvilket fik motorcyklisten til at lægge sig ned på maven med hænderne over hovedet.

Den 37-årige mand blev anholdt og ført med tilbage til politibilen. Han blev indledningsvist sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger samt for flere overtrædelser af færdselsloven.

Annonce

Hash, vægt og penge

Da han virkede narkopåvirket blev han også sigtet for narkokørsel, og han forklarede da også til betjentene, at det var årsagen til, at han ikke ville standse.

Der var dog også andre årsager til, at den 37-årige ikke ønskede at tale med politiet.

Det viste sig nemlig også, at han var frakendt førerretten, hvorfor han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Han var også i besiddelse af en større mængde hash, lidt amfetamin, en digitalvægt og et større kontantbeløb, hvorfor han også blev sigtet for både besiddelse af og forsøg på salg af narkotika.

Desuden hørte den nummerplade, der sad på motorcyklen, til en helt anden motorcykel. Men da det ikke var muligt for betjentene at aflæse stelnummeret, blev motorcyklen taget med til nærmere undersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce