Annonce
Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Frank Nielsen og Per Brodersen har altid god fart i den mere end tolv år gamle Citroën C2R2 Max. Foto: Hahn Media, Tyskland
Team har stadig ambitioner, selv om de kører med 12 år gammel rallybil.

Odder: Frank Nielsen og Per Brodersen, der udgør team FN Rally, fortsætter deres samarbejde i år. Det oplyser teamet i en pressemeddelelse.

- Sæson 2020 var en underlig sæson. Først var det ikke planlagt at vi ville køre med i DM-serien, men derimod køre nogle løb i udlandet. Det satte pandemien så en stopper for. Derfor besluttede vi os for alligevel at køre DM-sæsonen, selvom vi ikke kunne deltage i alle løbene på grund af familieplaner som kolliderede med løbsdatoerne, siger Frank Nielsen.

Teamet fik dog ændret lidt i kalenderen og deltog i tre af sæsonens fire afdelinger. Med en god og stabil indsats, kunne FN Rally slutte året af med en klassesejr og en samlet andenplads i kampen om Danmarksmesterskabet.

Annonce

15 er med i kampen

Frank Nielsen og Per Brodersen deltager i DM-feltets største klasse RC4, hvor der til første afdeling er tilmeldt ikke mindre end 15 deltagere. Klasseopdelingen i Dansk rally er i 2021 ændret i forhold til tidligere år, hvilket betyder at konkurrencen om mesterskabet er hårdere end tidligere.

Teamet skal køre stabilt i deres 12 år gamle Citroën C2R2 Max og skal køre stabilt for at komme på mesterskabspodiet, når sæsonen er slut.

- Vi tager i år et rally ad gangen, og ser efter de første par løb hvor det bærer henad. Også i år har vi et par hurdler, da DM-kalenderen kolliderer med både en konfirmation og fejring af en student i min familie, siger Frank Nielsen, der har hjemme i Odder og driver værksted i Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce