Annonce
Odder Avis

Musiker, mystiker og forfatter: Lars Muhl udsender bog-trilogi

Lars Muhl har samlet og revideret tre af sine bøger til en ny trilogi. Arkivfoto: Kim Haugaard
Forfatteren fra Højby, Lars Muhl har et omfattende forfatterskab bag sig. Nu samler han tre gamle bøger til én i anledning af én sin runde fødselsdag.
Annonce

70 år: Forfatter, mystiker og musiker. Sådan beskriver Wikipedia Lars Muhl, der mandag 2. november udsendte tre af sine bøger som et samlet værk, under navnet "Lystrilogien". Den 14. november fylder han 70 år, så udgivelsen bliver også en markering af hans runde fødselsdag.

Den nye bog "Lystrilogien" består af "Zoe", "Taxo Luma" og "Lyset i et menneskes hjerte". De er skrevet med flere års mellemrum, men har ifølge forfatteren en indre sammenhæng, og han har samlet dem i let reviderede udgaver.

I sine yngre år var Lars Muhl kendt i offentligheden som frontfigur i bandet Warm Guns og senere solist og bagmand til en række kendte sange. Men ved siden af musikken interesserede han sig for sammenlignende religion og filosofi, og i 1993 debuterede Lars Muhl som forfatter.

Og det blev forfatterskabet, der blev hans vej frem, efter han havde skrevet sin første selvbiografiske bog "Sjæl i flammer."

- Da jeg færdiggjorde den, var jeg mig ikke bevidst, at jeg samtidig havde åbnet op til et bevidsthedsfelt, en uudslukkelig kilde af arketypisk materiale, der ikke blot afventede at blive taget alvorligt, men ligefrem insisterede på at blive det, siger Lars Muhl i en pressemeddelelse.

Annonce

Slut med musikken

Siden valgte han musikkarrieren fra til fordel for sit forfatterskab og esoteriske studier.

Lars Muhl bor i dag sammen med sin hustru, Githa Ben-David, ved Højby, og de driver sammen selskabet Gilalai, som udgiver bøger og musik samt laver kurser, foredrag og koncerter.

Lars Muhl har skrevet mere end 20 bøger, som beskæftiger sig med metafysik, åndelighed og eksistentielle temaer. Hans hovedværk "Gralstrilogien" er oversat til 12 sprog og udkommet i 25 lande, og flere af hans bøger danner grundlag for filmprojekter, der er i gang.

"Lystrilogien" er på mange måder en parallel til "Gralstrilogien", og den udkommer op til Lars Muhls 70 års fødselsdag 14. november. "Lystrilogien" udkommer på forlaget Harper Collins.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Campingplads skruer op for hyggen

Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Annonce