Annonce
Odder Avis

Myretue-sagen afsluttet med ros til direktør

Karsten Poulsen, direktør for børn,- uddannelses- og kulturudvalget fik ros af byrådsmedlemmer for sit arbejde med Myretuen. Arkivfoto

Et enigt byråd besluttede mandag at ophæve det skærpede tilsyn med den private institution Myretuen.

Annonce

Odder: Der var stor ros til børn,- uddannelses- og kulturdirektør Karsten Poulsen på mandagens byrådsmøde, da byrådet skulle ophæve det skærpede tilsyn med den private institution Myretuen.

- Det er dejligt, at sagen er endt sådan her. Tak til Karsten Poulsen for at få ro på og sat samarbejdet i system, så vi nu igen har et godt alternativ til kommunens øvrige institutioner, sagde Niels Rosenberg (K).

- Jeg vil gerne rose Karsten Poulsen og medarbejderne i Myretuen. Det har været en lang rejse, og det har ikke været let, men nu slår vi en streg i sandet, sagde Marianne Hundebøll (SF).

Det var helt tilbage til november 2015, at byrådet besluttede at sætte Myretuen under skærpet tilsyn. Året efter blev tilsynet forlænget med en tidsplan for en række krav, der skulle opfyldes.

Annonce

DF sendte roser til Myretuen

- Det glæder os, at det er gået i den rigtige retning, så der ikke længere er grundlag for at opretholde tilsynet, sagde Lone Jakobi (S), der er formand for børn-, uddannelses- og kulturudvalget.

John Rosenhøj (DF) valgte at sende sine roser til Myretuen.

- Jeg har været imod beslutningen fra dag 1. Vi valgte at udsulte Myretuen på baggrund af mere eller mindre lødige anklager. Jeg synes, det er godt gået, at institutionen har overlevet i perioden med skærpet tilsyn, sagde John Rosenhøj.

Inden det skærpede tilsyn var Myretuen godkendt til 40 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Det tal har været næsten halveret under tilsynsperioden. Efter Myretuens eget ønske vil institutionen fremover have maksimalt 32 vuggestuebørn og 68 børnehavebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce