Annonce
Odder Avis

Nat i naturen og mange stjerner hitter blandt børn og voksne

En flok unger hyggede sig omkring bålet. Privatfoto

Odder: Interessen for udeliv smitter af på både forældre og børn. 72 spejdere og forældre tilbragte natten under åben himmel på Sønderbakken. De sov i hængekøjehotel, telte og den største himmelseng der har været i Odder.

Der er ikke noget så dejligt og blødt som ens egen seng og dyne, men der er ingen tvivl om at fællesskab, og udeliv også trækker i nogen. Således oplevede Stærkodderspejderne meget stor tilslutning til deres årlige ’Sov Ude’ arrangement.

Det er tredje gang, spejderne inviterer til ’Sov Ude’ på Sønderbakken og hele spejdergrunden var fyldt med telte og et meget stort hængekøjehotel. Spejdere i alderen fra 6-16 år deltog i arrangementet og derudover 18 forældre, som tog del i flere aktiviteter, men især samledes omkring bålet til madlavning i en meget stor gryde.

Annonce

- Tilmeldingerne er væltet ind. Det er så skønt, at forsamlingsforbudet nu er hævet og det fejrede vi i weekenden med så stort et ’Sov Ude’ arrangement, siger gruppeleder Nuka Buck-Hansen.

Samling ved flagstangen med de mange telte omkring. Privatfoto

På spejdergrunden var herudover opstillet fire orange telte og tre hvide telte, i forhaven mange mindre telte, der tilhørte forældre. Mest dominerende var det 26 meter lange hængekøjehotel.

Hængekøjehotellet er bygget af rafter, som fire meget store A-bukke med masse rafter på tværs for at øge stabiliteten. Hele konstruktionen er lavet uden brug af søm eller skuer, men i stedet med besnørringer (reb der bindes om samlinger red.) herpå er 24 hængekøjer monteret.

Den store interesse for naturen oplever de også hos Stærkodderspejderne.

- Efter at meget har været lukket ned og naturen har været åben, så har mange flere fået øjnene op for denne. Og ikke mindst, så har familierne haft mere tid sammen og det mærker vi ved at vi får flere spejdere, og nogen meget engagerede forældre, siger Nuka Buck-Hansen.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Så står studenterne på spring

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Annonce