Annonce
Odder Avis

Naturen kalder på børnene på Odder Museum

Odder Museum lader børnene komme tæt på dyr - udstoppede og rigtige - i efterårsferien. PR-foto
Roelygter, vilde dyr, tegnekursus, bueskydning og opdagelsestur. Der er aktiviteter for både de stilfærdige og for de meget aktive børn på Odder Museum.
Annonce

Odder: I skolernes efterårsferie tilbyder Odder Museum en række aktiviteter for børn og deres familier tirsdag, onsdag og torsdag.

I gamle dage lavede man roelygter om efteråret, dels for hyggens skyld, men også for at lave sjov med naboerne. De kunne godt blive lidt forskrækkede over et uhyggeligt, lysende roelygte-ansigt udenfor vinduet efter mørkets frembrud. Tirsdag 15. oktober kl. 10-12 kan museets gæster selv lave roelygter - og gammeldags byggrød. Formiddagen slutter med grødspisning, mens der bliver fortalt historier.

På museet har man fået indleveret en trafikdræbt grævling, og jægere har skudt en ræv. Onsdag 16. oktober kl. 10-13 fortæller naturvejleder Ole Sørensen, Odder Museum, om de smukke dyr. Børnene kan prøve at skyde med bue og pil, og i jagtudstillingen kan man lære at tegne dyr efter udstoppede modeller. Ved bålet er der pandekager, saft og historiefortælling. Aktiviteterne foregår udendørs, så man skal have det varme praktiske tøj på.

Annonce

På opdagelsestur

Torsdag 17. oktober kl. 13-15 arrangerer museet en af sine populære opdagelsesture.

Sammen går deltagerne på opdagelse og finder forunderlige ting på en knap tre km lang travetur. Der bliver helt sikkert mulighed for at se flere forskellige dyr på turen og naturvejlederen fortæller spændende historier. Tempoet er afpasset, så også de mindste kan følge med. Gåturen slutter med boller og kakao i museets café.

Dette arrangement kræver tilmelding på forhånd på museet på grund af den store interesse.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce