Annonce
Odder Avis

Netto-købmand i vestbyen: Kom og sælg mad på min p-plads

Netto-uddeleren i Venneslaparken Matin Storm-Madsen vil lade forskellige foodtrucks slå sig ned på sin p-plads i fremtiden. Arkivfoto
Martin Storm-Madsen opfordrer ejere af foodtrucks til at lægge vejen forbi Venneslaparken
Annonce

Odder: Det kræver en tur i bilen, en cykel eller en god pizza-leverandør, hvis man bor i Odder vest og trænger til en gang take-away. Det vil butikschef i den lokale Netto gøre noget ved.


Odder vest er efterhånden en så spændende og stor bydel, at folk forventer at kunne få andet end bare dagligvarer.

Martin Storm-Madsen, butikschef


Derfor søgte Martin Storm-Madsen for nylig på Facebook efter ejere af forskellige foodtrucks, som vil være interesseret i at bruge en ugentlig dag på hans p-plads foran butikken.

- Jeg gjorde det, fordi jeg efterhånden har fået en relation til både området og mange af beboerne, som handler i vores butik. Mange har sagt til mig, at hvis de bare engang imellem kunne hente lidt take-away i bydelen, ville de ikke behøve handle andre steder. Det tiltaler mig selvfølgelig, siger uddeleren, der dog også slår fast, at det ikke kun drejer sig at lokke flere kunder til hans egen butik.

- Nej helt ærligt så mener jeg, at Odder vest efterhånden er en så spændende og stor bydel, at folk forventer at kunne få andet end bare dagligvarer, siger han.

Annonce

Flere interesserede

Efterlysningen af diverse foodtrucks har givet mere bonus, end Martin Storm-Madsen havde regnet med. På et par uger har han fået henvendelser fra otte-ni foodtruck-ejere. Det være sig alt lige fra fiskehandlere til producenter af thai-mad. Foreløbig er der dog kun blevet lavet en fast aftale, men mødeaktiviteten er fuld i gang.

Martin Storm-Madsens tanke er, at der kan holde en foodtruck på pladsen ad gangen, og det skal være gratis at lægge beslag på fliserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

De små skal have iPad-kørekort

Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Odder Avis

Whistleblowerordning i gang

Annonce