Annonce
Odder Avis

Norsminde inviterer til fest for fulde sejl pinselørdag

Kom til havnefest i Nordsminde, hvor du blandt andet kan komme ud og sejle med den gamle færge fra Tunø. Pr-foto
Annonce

Norsminde: Lystfiskeri, dykkeropvisning, havnekøkken, sejlads og kajakroning står blandt andet på programmet, når klubber og foreninger i Norsminde inviterer til "Norsminde For Fulde Sejl", som finder sted pinselørdag 8. juni kl. 11-17. Der vil være mulighed for at komme tæt på havet både i form af mad og oplevelser ude i bølgen blå. Mange af aktiviteterne er gratis og entreen ligeså.

Det er 12. år i træk, at "Norsminde For Fulde Sejl" skydes i gang. På havnepromenaden vil der være mulighed for at nyde dejlig mad fra Fiskehuset, Norsminde Kro eller Ib Michaels havnekøkken, som serverer krabbebisque. Lokale bands besøger Norsminde og skruer op for stemningen på havnen, og Erik Moes spiller harmonikatoner på havnekajen.

Du kan også tage et kig på alle boderne på havnen.

Annonce

Oplevelser for børn

"Norsminde For Fulde Sejl" er også for børn. Der er blandt andet krabberæs på krabbeløbsbanen, snobrødsbagning, små konkurrencer og børneloppemarked. Det er gratis for børn at opstille en bod, men man skal tilmelde sig senest et par dage før.

Vil du ud og opleve havet, kommer den gamle færge fra Tunø, M/S Tunø, på besøg. Skibet er et restaureret træskib bygget i 1965 på Skibs- og Baadebyggeriet i Hov og købt og restaureret i 2005 af skibsentusiaster fra Samsø. Nyd stemningen på den gamle, nostalgiske færge, og tag med på en afstressende sejltur langs kysten.

Ved Krydsfelt Norsmindes bod oprettes en lille åben scene med fortællinger, råd om sejlsportmed mere.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce