Annonce
Odder Avis

Nu skal man sikre sig en plads i musikskolen

Der bliver ingen skolekoncerter i år, så Odder Musikskole har ikke denne oplagte mulighed for at reklamere for den kommende sæson. I stedet bruger skolen energien på diverse online-præsentationer. Foto: Odder Musikskole
Odder Musikskoles nye postkort og videoer skal sætte gang i den kommende sæson.
Annonce

Odder: Under normale omstændigheder bliver Odder Musikskoles nye sæson skudt i gang med en stor skoleturné, men i år satte coronavirussen en stopper for dem, før de overhovedet kom i gang

Det betyder dog ikke, at musikken og sæsonstarten alligevel ikke bliver markeret.

- Vi har været aktive på de sociale medier, mens der har været lockdown, og både vores lærere og elever har lavet forskellige videoer. Dem har vi løbende delt på vores Facebook-side, Instagram, Youtube og hjemmeside. Det har været fantastisk at opleve, hvor stærkt vores fællesskab er, selvom vi har været adskilt, fortæller musikskoleleder Steen Hattesen, der har sammen med kollegerne har besluttet at bruge de selvsamme medier på at komme ud til børnene.

Det gør man blandt andet ved at lave nogle små instrumentpræsentationer, som lægges op på skolens hjemmeside og de sociale medier. Her vil lærerne præsentere deres instrumenter.

Hvis man ønsker lidt mere ægte koncertstemning, ligger der også flere numre fra tidligere skolekoncerter og andre koncerter med An Odder Band på Musikskolens Youtubekanal.

Annonce

Søger lyd-nørder

Den nye sæson byder på soloundervisning med alle de velkendte instrumenter, bands, orkestre og som sædvanlig også nogle nyheder blandt andet undervisning i brug af synthesizere.

En anden nyhed er kammerholdet, som er et klassisk sammenspilshold for elever omkring 5.-8. klasse. Holdet henvender sig til elever, der allerede spiller et instrument og har et rimeligt kendskab til noder, men som også har mod på flere og nye udfordringer, har lyst til at spille sammen med andre. Holdes ledes af Maria Malmø, som er vendt tilbage fra barsel og glæder sig til at sætte gang i koret igen.

- Nu må vi jo endelig mødes fysisk igen. Og den første gang skal vi bare nyde, at vi rent faktisk kan synge i det samme lokale. Og så skal vi arbejde med nyskrevne arrangementer af nye upcoming sangskrivere. Eleverne kan byde ind med idéer til sange og kunstnere, som de kunne have lyst til at arbejde med, fortæller hun.

Man kan tilmelde sig på www.oddermusikskole.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce