Annonce
Odder Avis

Ny kulturforening uddelte 175.000 kroner

Kulturforeningens medlemmer uddelte 175.000 kroner til 11 projekter. PR foto
Odder Kulturforenings første medlemsmøde var præget af en god stemning, gode debatter og en fælles forståelse af, at medlemmerne går de nye veje sammen. Der var penge til 11 kulturprojekter.
Annonce

Odder: 41 medlemmer i Odder Kulturforening mødtes forleden i Økologiens Have for første gang siden den stiftende generalforsamling. Mange ideer blev drøftet, blandt andet hvordan foreningen kan være med til at understøtte, at der bliver skabt synlighed omkring de ressourcer, grej og aktiviteter der er rundt om i hele Odder Kommune. Aftenens store punkt var, at Odder Kulturforening for første gang skulle uddele midler fra Kulturudviklingspuljen.

- At uddele midler til projekter er ikke en nem ting. Det er en helt ny vej vi går sammen, og vi skal øve os og lære af processerne, og drøfte med hinanden, hvordan vi gør det på den allerbedste måde. Vi skal snakke med hinanden om, hvad vi som forening ønsker at støtte. Der er en masse demokratiske overvejelser, som vi skal blive klogere på i fællesskab. I dag tager vi første skridt, sagde bestyrelsesmedlem Mikkel Bertelsen i en pressemeddelelse.

Vi glæder os til at se de 11 kulturprojekter blive til virkelighed. Det er utrolig dejligt at mærke at mærke lysten til, at vi i fællesskab kan og vil gå nye veje sammen, for at styrke kulturlivet i Odder Kommune.

Anna Birte Sparvath, fmd. Odder Kulturforening.

Annonce

Penge til alle

Der var 11 ansøgninger til Kulturudviklingspuljen. Der var fra bestyrelsens side besluttet at uddele 175.000 kroner af den samlede pulje. Efter afstemningen stod det klart, at medlemmerne har ønsket at tildele alle projekterne midler.

Så der var penge til KøkkenKoncerter, Lokal gejst på tværs af forskelle, Til Låns, Relation og samarbejde i et visuelt rum – Odder Gymnasium åbner dørene, Brandbygegaard LIVE 2019, Dansens dag – i Saksild og omegn, Street parade og jazz koncert på torvet, Podcast / Radiofortællinger om Odder-egnen, Folkeværksteder i Vita Park / Hospitarium, Montmartredage på Tunø, og Operakoncert ved Sondrup Strand.

Man kan læse om de forskellige projekter her: https://drive.google.com/drive/folders/1dV2ae-XNWhsm07UEqHTuMrqdcHi3PtCu

Ansøgningsfristen til næste runde er 1. september. Man kan ansøge via foreningens hjemmeside www.odderkulturforening.dk.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce