Annonce
Odder Avis

Ny lokal jobportal for frivilligt arbejde

Frivilligcenter Odder holder til i Pakhuset. Det er også her, der to mandage i november vil blive holdt workshops om den nye frivillig-jobportal. Arkivfoto
Den nye jobportal skal gøre det nemmere både at blive og finde frivillige.
Annonce

Odder: Det skal både være lettere at blive frivillig og at finde nye frivillige i Odder og opland. Derfor er Frivilligcenter Odder gået i luften med en ny lokal jobportal for frivilligt arbejde, der dækker hele Odder Kommune.

- Vi har oprettet jobportalen Frivilligjob i Odder og opland på vores hjemmeside for at løfte frivilligheden i vores kommune. Som lokalt frivilligcenter er det vores opgave at gøre det frivillige arbejde synligt, få flere med i eksisterende og nye frivillige fællesskaber og i det hele taget støtte det lokale foreningsliv, siger Pernille Helbo, som er leder i Frivilligcenter Odder.

Annonce

Bliv eventfrivillig

I den nye lokale version af Frivilligjob.dk, er der også tilknyttet et eventmodul. Her kan man melde sig på en mailliste, så man får til sendt en mail, når en forening har brug for frivillige til en tidsbegrænset aktivitet eller opgave. Men kan vælge mellem forskellige eventtyper, for eksempel idræts- og sportsevents, kulturelle events og sociale events.


Som lokalt frivilligcenter er det vores opgave at gøre det frivillige arbejde synligt.

Pernille Helbo, leder


For at Frivilligjob.dk i Odder og opland bliver en succes, skal den bruges af både foreninger og nye frivillige.

Annonce

Workshops om portalen

Det vil Frivilligcenter Odder gerne hjælpe med. Derfor inviterer frivilligcentret til to gratis workshops, hvor foreninger kan lære jobportalen at kende og få gode råd til at skrive jobopslag, der virker.

Workshoppene finder sted mandag 9. og 30. november klokken 16.30-18 i Pakhuset.

Indholdet i de to workshop er det samme, så tilmeld dig den workshop, der passer bedst for dig.

Tilmelding via opslag på Frivilligcenter Odders Facebookside eller på post@frivilligcenter-odder.dk senest to dage før den workshop, man gerne vil deltage i.

Find den nye jobportal på Frivilligcenter Odders hjemmeside: www.frivilligcenter-odder.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Campingplads skruer op for hyggen

Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Annonce