Annonce
Fodbold

Ny spiller er slemt skadet

Nikolaj Nielsen er den mest erfarne spiller i Odders trup. Han forsøger at samle tropperne sammen med den nye træner Carsten Hemmingsen, så alle er klar efter corona-pausen. Foto: Ole Nielsen.
Odder har ikke fået tilgang, men satser på sin nye generation af U19-spillere, der vandt jyllandsserien i sidste sæson.
Annonce

Odder: Den eneste nye spiller i Odders fodboldtrup til 2020, Benjamin Schultz, fik en hård medfart i klubbens sidste træningskamp inden corona-pausen.

- Det var en kamp mod Aarhus 1900, hvor Benjamin Schultz røg rundt i luften efter en tackling, og han blev kørt på sygehuset. Der venter ham mindst to måneders pause, siger Odder IGF's udviklingschef Frank Petersen.

Benjamin Schultz er kommet til Odder fra sønderjyske Egene via hovedstadsklubben Kastrup.

Odders nye træner Carsten Hemmingsen har været hårdt ramt af skader, og det har også gjort det sværere, at målmand Frederik Nørgaard og midterforsvarer Morten Andersen skiftede til henholdsvis Aarhus Fremad og VSK Skovbakken. Desuden er Kasper Mikkelsen stoppet, og Emir Cilas er taget til VSK Skovbakken.

Odders nye hold er bygget op omkring Peter Jørgensen som målmand, Mike Kruse, Nikolaj Nielsen, U19-spillerne Jonas Alber og Christian Hovkjær samt Joakim Momme som forsvarsspillere.

Simon Schouby, Oliver Hartmeyer, Jacob Hansen og Andreas Borg udgør midtbanen, mens sidste års topscorer Jacob truelsen, Kristian Skovbjerg og Andreas Rynkeby har udgjirt angrebet, hvor fyrtårnet Frederik Normann har været skadet.

Desuden er U19-spilleren Mikkel Fuglsang en kommende mand i Odder. Simon Brink er på vej tilbage efter en korsbåndsskade.

Morten Timm brækkede benet i den første træningskamp.

Patrick Grønbech, der pådrog sig en alvorlig knæskade, er aldrig kommet i gang igen.

Annonce

Hård konkurrence

- Vi er i hård konkurrence med Aarhus-klubber på samme niveau som os, Brabrand, Aarhus Fremad og VSK Skovbakken i 2. division, Lyseng, VRI og Viby i danmarksserien, og så har Fuglebakken også vist sig at være en hård konkurrent. Her spiller en af vore stærke spillere Malte Kastrup i dag, siger Frank Petersen.

Corona-pausen kan være en fordel for Odders spillere, der valgte at rejse til udlandet. De er nu på vej hjem igen. Det gælder Albert Christensen, Mikkel Jensen, Jacob Nørby og Nikolaj Christensen. Sidstnævnte skal dog af sted igen. Han har fået et job som skiguide i Canada.

- Carsten Hemmingsen har arbejdet hårdt med at skabe et nyt hold, og han har gjort det godt. Det har ikke været let med de mange skader. I øjeblikket følger vi myndighedernes instrukser, og jeg håber, vi kommer i gang efter påske. Carsten Hemmingsen kommer til møder i Odder, men alt ligger stille i Spektrum, siger Frank Petersen.

Jeppe Thorsager er den mest aktive mand i Odder. Han behandler de skadede spillere.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce