Annonce
Odder Avis

Odder gav topholdet kamp til stregen

Malthe Boesen er ude med karantæne mod AB. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fin indsats af Odder efter et par øretæver mod HIK og B93.

Annonce

Odder: Der var bange anelser for Odders skæbne i udekampen mod HIK efter 4-0 hjemme i Odder mod HIK og 4-1 til B93, men Bent Christensens tropper rejste sig og gav topholdet kamp til stregen.

Det startede ikke så godt. Jonathan Nielsen, gammel kending fra Helsingør, Hvidovre og Lyngby, er nu i HIK, og han scorede til 1-0 efter 11 minutter og 2-0 efter 50 minutter.

Jeppe Pedersen reducerede efter 71 minutter, og netop i den periode havde Odder yderligere tre chancer for at udligne ved Lasse Tovgaard, Joakim Momme og Jeppe Pedersen.

- HIK's sejr var fortjent, men jeg var meget tilfreds med vores indsats, og med lidt held kunne vi have udlignet til sidst, sagde Bent Christensen.

- Vi har problemer med de målfarlige angribere i øjeblikket. I sidste uge scorede Czajkowski tre mål, og i dag var det Jonathan Nielsen, der voldte os problemer, sagde han.

Han var mest tilfreds med Marcus Kirchheiner og Jakob Hansen.

Odder var uden Marvin Laursen, der har hjernerystelse efter et uheld i B93-kampen. I næste kamp er Malthe Boesen ude med karantæne mod AB, der endnu ikke har tabt en kamp i 2018. AB har Michael Madsen og Lars Brandt som trænerduo.

HIK-Odder 2-1 (1-0)

2. division

Mål: 1-0 Jonathan Nielsen (11.), 2-0 Jonathan Nielsen (55.), 2-1 Jeppe Pedersen (71.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce