Annonce
Odder Avis

Odder IGF går egne veje: Laver egen fodboldskole

Ikke engang en regnbyge kunne onsdag ødelægge træningen for de mange børn. Foto: Morten Pape
Fælleskab og hårdt arbejde skal skabe en god uge for børn og unge
Annonce

Odder: I disse dage løber 199 børn og unge rundt på fodboldbanerne ved Spektrum Odder. Odder IGF afholder nemlig, som så mange gange før, deres årlige fodboldskole. Men ikke alt er som det plejer, for i år har fodboldklubben nemlig selv arrangeret hele fodboldskolen udenom DBU's fodboldskole. Det er der ifølge Martin Mikkelsen, som er ansvarlig for fodboldskolen, flere grunde til.

- Når man bruger DBU's Fodboldskole, skal man som klub stå for færre praktiske ting, end når man arrangerer det selv som os. Tilgengæld tager DBU en stor del af indtægterne, og de penge vil vi hellere have til Odder, siger Martin Mikkelsen.


Det har virkelig skabt noget ejerskab og stolthed hos os alle, at vi har kunne lave en fodboldskole som denne.

Martin Mikkelsen, Fodboldskoleansvarlig


Da det er første gang, klubben afholder fodboldskolen selv, har det krævet masser af hårdt arbejde fra frivillige og lokalmiljø.

Frivillige går i løbet af dagen rundt og deler frugt ud. Her er det Karenlise Brink (tv.) og Vibeke Bjerregaard, der forsøder tilværelsen for spillerne. Foto: Morten Pape

Derfor er Martin Mikkelsen også stolt over, at man i fællesskab har fået stablet en fodboldskole på benene.

- Det har virkelig skabt noget ejerskab og stolthed hos os alle, at vi har kunne lave en fodboldskole som denne, siger han.

Annonce

Corona sætter begrænsninger

Som så mange andre begivenheder, er fodboldskolen i Odder også ramt af restriktioner som følge af Covid-19. De forskellige hold må kun blande sig med ét af de andre hold, og alle bolde, trøjer og kegler sprittes af og rengøres efter hver eneste dag. For Martin Mikkelsen er det en nødvendighed, men han håber meget på, at tingene ser anderledes ud næste år.

- Nogle af de restriktioner, som vi er nødt til at leve under, går en smule udover fællesskabet, og jeg håber at vi næste år kan tillade at børnene kan være sammen på tværs af holdene, siger han.

Er man interesseret i at komme på fodboldskole, er at planen lige nu, at den afholdes på samme vis næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce