Annonce
Odder Avis

Odder-iværksættere flot fra start: Går over al forventning

Mads Lemvigh er født og opvokst i området og bor i Hou med sin kæreste og sine tre børn. Foto: Julius Ambrosius
Sammen har Emil Olsen og Mads Lemvigh stiftet Lemon Marketing, som i første omgang koncentrerer sig om lokale virksomheder. Ambitionerne er dog til langt mere.
Annonce

Hou: For godt en måned siden sprang Mads Lemvigh en gang for alle ud som selvstændig. Sammen med vennen gennem 15 år, Emil Olsen, stiftede han Lemon Marketing, som specialiserer sig i at hjælpe virksomheder til at blive synlige online.

- Det er generelt noget, virksomhederne har problemer med. Det er udfordrende for mange at finde ud af, hvordan de skal komme i gang, siger Mads Lemvigh.

Mads Lemvigh, der bor i Hou med sin kæreste og sine tre børn, har arbejdet med digital marketing i 12 år. Han har i nogle år haft en drøm om at blive selvstændig, og nu passer lyst, erfaring og efterspørgsel endelig sammen.

Det er især virksomheder, der henvender sig til andre virksomheder, som Lemon Marketing har fokus på. I første omgang de lokale firmaer i Odder, som kunne trænge til en digital opgradering.

- Det er lettere at få en dialog i gang, når man er lokalt forankret. Der er ikke så mange led, man skal igennem, og barrieren er lidt lavere, forklarer Mads Lemvigh.

Annonce

Brug for flere

Det har været en helt forrygende første måned for det lokale makkerpar. Der var godt nok en god portion aftaler i hus på forhånd, men succesen er kun blevet større undervejs.

- Det går over al forventning. Faktisk går det så hurtigt, at vi allerede snart skal til at se på ansættelser, lyder det fra Mads Lemvigh.

Det er helt i tråd med ambitionerne. For selvom virksomheden fra begyndelsen har haft stærke rødder i det lokale, kigger Mads Lemvigh og Emil Olsen allerede mod fjernere egne.

- På et tidspunkt skal vi selvfølgelig også udover Odder. Allerede nu er vi tæt på at tage skridtet og tænke på os selv som en "østjysk" virksomhed i stedet, siger Mads Lemvigh, som kigger mod Norge, Tyskland eller Sverige, hvis han tager de rigtigt store briller på.

Hvis de planer skal blive til virkelighed, kræves der dog i første omgang en stærk position lokalt.

Lemon Marketing er medlem af både Udvikling Odder og Køb Odder.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce