Annonce
Odder Avis

Odder Kommune betaler regninger til private virksomheder hurtigere

Udviklingschef Karsten Geertsen og iværksætterkonsulent Hanne Wick fra Udviklingodder er klar til at rådgive erhvervslivet gennem coronakrisen. Odder Kommune har også skruet på nogle håndtag, så der bliver holdt gang i hjulene. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Odder Kommune gør alt, hvad den kan få at støtte erhvervslivet. Blandt andet skal virksomhederne ikke vente på at få deres penge, når de har arbejdet for kommunen.
Annonce

Odder: Corona påvirker hele samfundet, og således også erhvervslivet.

Lokalt har Odder Kommune besluttet at gøre, hvad den kan for at hjælpe de lokale erhvervsdrivende på flere måder.

Dels vil kommunen ophæve kommunens økonomisystems 30 dages betalingsfrist. Det betyder, at der i stedet bliver en straksbetaling til virksomheder, som har udført arbejde for kommunen.

- Dette skridt er taget, for at hjælpe vores leverandører i denne ekstraordinære situation, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Derudover vil Odder Kommune forsøge at holde hjulene i gang ved at fremskynde planlagte opgaver og sætte gang i arbejdet på de mange institutioner, der er mere eller mindre lukket.

For eksempel bliver der lige installeret energibesparende foranstaltninger på Vestermarken. Fælles Drift & Service vil i det hele taget forsøge at holde gang i flest mulige projekter, der involverer eksterne samarbejdspartnere.

Skulle man som erhvervsvirksomhed være i tvivl om, hvad det kommer til at betyde, står Udviklingodder klar med råd og vejledning, men kun via mail og telefon, da kontoret er lukket.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce