Annonce
Odder Avis

Odder Kommune falder ned af erhvervs-piedestalen

Borgmester Uffe Jensen (V) er ikke tilfreds med kommunens placering som den 22. mest erhvervsvenlige kommune. Sidste år lå kommunen på en fjerde plads, og der skal den gerne op igen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Fra nummer fire til nummer 22. Så langt er Odder Kommune faldet i placering på Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervs- og byggevenlighed. Det skal der gøres noget ved, siger borgmesteren.
Annonce

Odder: Odder Kommune ligger på en 22. plads i Dansk Byggeris årlige analyse af kommunernes erhvervs- og byggevenlighed.

Det er noget af et tilbageskridt i forhold til sidste års fjerdeplads, og faktisk er det den mest elendige placering, kommunen har haft de senere år. I 2016 var man nummer 11, i 2017 nummer syv og altså nummer fire sidste år.

- Efter tre år med fremgang, er det ærgerligt, at det i år går den forkerte vej. Nu dykker vi nysgerrigt ned i tallene og så må vi se, hvad forklaringerne er, siger borgmester i Odder Kommune Uffe Jensen (V) i en pressemeddelelse.

Annonce

Har aftalt møder

Elendigheden er selvfølgelig ikke større, end at placeringen betyder, at der er 76 kommuner, der har fået en dårligere placering i undersøgelsen, men Odder Kommune vil gerne tilbage i toppen.

- Vi er meget ambitiøse på erhvervsområdet, og det er vigtigt for os, at vi er en erhvervsvenlig kommune. Der er en række tiltag på vej med den nye strategi, og det kan forhåbentligt bidrage til et bedre erhvervsklima, siger Uffe Jensen i pressemeddelelsen.

Således har Odder Kommune allerede aftalt et møde med Dansk Byggeri, der står bag undersøgelsen, om, hvordan man kan forbedre forholdene for erhvervslivet. Foruden at mødes med Dansk Byggeri, vil kommunen holde et møde med det lokale erhvervsliv om, hvordan man kan byde ind på opgaver for kommunen.

Man kan se hele undersøgelsen på Dansk Byggeris hjemmeside. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce