Annonce
Odder Avis

Odder Kommune klar med jubilæumspulje, der kan søges penge fra

Foreninger, frivillige og lokalråd kan søge penge fra en jubilæumspulje. Foto: Jens Hasse/Chili
Der er mulighed for at søge tilskud til arrangementer for at markere 50-års jubilæum i 2020.
Annonce

Odder: I 2020 er det 50 år siden kommunesammenlægningen i 1970, hvor 10 sognekommuner blev sammenlagt til Odder Kommune.

For at markere jubilæet har Odder Kommunes Økonomi- og Erhvervsudvalg besluttet, at der skal afsættes en pulje på 250.000 kroner til forskellige aktiviteter.

Heraf bliver der afsat 150.000 kroner i en jubilæumspulje som foreninger, frivillige og lokalråd kan søge til at holde arrangementer eller aktiviteter, der i løbet af 2020 kan skabe ekstra liv og sammenhængskraft i hele Odder Kommune.

De resterende 100.000 kroner afsættes til Odder Kommunes egen markering af jubilæet.

De 250.000 kroner tages fra Odder Kommunes vækstpulje.

- Jubilæet er en historisk markering af Odder Kommunes tilblivelse. Det skal vi markere med stolthed, for vi har en velfungerende kommune med et stærk nærdemokrati. Samtidig er det en anledning til også at kigge frem og diskutere, hvor skal vi skal hen som kommune. Hvordan er sammenhængskraften i dag, og hvordan skal vi udvikle os i de næste 50 år med den hastige udvikling og bosætning, vi oplever? Det glæder vi os rigtigt meget til at diskutere, siger borgmester Uffe Jensen i en pressemeddelelse.

Økonomi- og Erhvervsudvalget har fastsat nogle kriterier for at få del i puljen og vil på næste møde 2. marts udvælge ansøgere, der bedst lever op til kriterierne.

Ansøgningen motiveres skriftligt på maksimalt to sider og fremsendes pr. mail til inger.rasmussen@odder.dk. Ansøgningsfristen er 20. februar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce