Annonce
Odder Avis

Odder siger ja til overvågning

Det generer ikke borgerne i Odder, at der er sat overvågningskamaer op på Torvet. Foto: Anya Wissendorff
Tre overvågningskameraer er blevet sat op på Torvet i Odder. Det skal sikre borgerne og hjælpe politiet. Og ifølge borgerne i Odder er det en rigtig god idé.
Annonce

Odder: Siden nyheden om overvågning på Torvet kom ud har borgerne i Odder ytret sig i positive vendinger om det nye tiltag. Mange føler, at overvågningen kan gøre en forskel på den ene eller anden måde.

- Jeg håber, at overvågningen kan være med til at hjælpe, så der sker mindre kriminalitet på Torvet, siger 75-årig Lilly Stouby.

Og hun er ikke alene med den holdning. Et kig på avisens facebookside tegner et entydigt billede. Overvågning er en god idé.

Annonce

Overvågning kommet for at blive

For nogle kan konstant overvågning virke skræmmende. Men Odders borgere er ikke skræmte og nogle giver udtryk for at overvågningen nok er noget, som er kommet for at blive. På den ene eller den måde.

- Overvågningen er fin at have på torvet, og det er i hvert fald ikke noget, der skræmmer mig eller får mig til at holde mig væk. Overvågning er alle steder i dag, så det her er bare endnu et sted, siger 59-årig Brita Condrup.

Overvågningen i Odder er en del af regeringens ønske om at styrke trygheden rundt i Danmark. Noget som gjorde, at regeringen i efteråret 2019 bevilgede penge til 300 overvågningskameraer rundt om i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Campingplads skruer op for hyggen

Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Annonce