Annonce
Odder Håndbold

Odder var bedst i Tønder

Matias Damgaard skød sejren hjem med syv mål i Tønder. Foto: Ole Nielsen.
Jan Paulsen, mangeårig ligatræner, har overtaget trænerposten i Tønder, men han kunne ikke stille noget op mod Odder.
Annonce

Tønder: Odder var bedst i udekampen mod det tidligere ligahold fra Tønder, der nu ligger og roder i bunden af 1. division.

Odder sejr blev på 33-28 efter 16-13 ved pausen.

Jan Paulsen, tidligere Horsens HK, fætter til Lars Christiansen, har overtaget trænerposten i Tønder, men han kunne ikke stille noget op mod Odder.

- Det var Odders første sejr nogensinde i Tønder, sagde Odders træner Jacob Knudsen. Tønder kom godt fra start, men vi kom hurtigt tilbage og styrede resten af kampen. Spillemæssigt har vi nu mødt alle hold én gang. Vi har fået 10 points. Det er ikke nok. Vi skal op på 14 points mod de samme hold i anden runde for at undgå nedrykningskampene.

- Jeg var meget tilfreds med, at vi stod sammen som et kollektiv i Tønder. Forsvaret fungerer fint, men offensivt kan vi lægge et par lag mere på, sagde Jacob Knudsen.

Matias Damgaard var kampens store spiller.

Andreas Søgaard var fremragende i både forsvar og angreb, og Nichlas Hald bidrog også med flotte scoringer.

Tønder var bedst i kampens start og bragte sig foran 3-1 og 6-3, men Odder fik vendt bøøtten ved 8-7, 10-8, 12-9 og 16-13.

I anden halvleg kom Odder foran 20-15 og 26-21, men kampen nåede alligevel at blive spændende. Tønder kom på 26-25.

Rasmus B. Larsen og Matias Damgaard scorede de to mål, der afgjorde kampen til 28-25, og via 30-26 skød Odder sejren hjem med 33-28.

- Vi har vundet fire af vore seneste fem kamp. Vi har to kampe mere inden jul mod topholdene Otterup og Skive. Jeg vil være tilfreds med to points i de to kampe, og så er det ligegyldigt, hvem vi får pointsene mod, lød det fra Odder-træneren.

Mål for Odder: Matias Damgaard 7, Andreas Søgaard 7, Nichlas Hald Christensen 6, Jonas Eichwald 4, Frederik Sass 3, Jakob Larsen 2, Rasmus B. Larsen 2, Nicolai Husum 1 og målmand Tomas Olason 1.

Mål for Tønder : Lasse Nikolajsen 7, Felix Kasch 4, Alexander Hansen 3, Casper Madsen 3, Ulrik Eggert 3, Thomas Clausen 3, Nikolai Keller 2, Malte Schnoor 2, Jimmi Elmgaard 2.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce