Annonce
Odder Avis

Opera på stranden igen

NordicOpera med sangerne Isabel Piganiol, Elsebeth Dreisig og Christian Damsgaard optræder på Sondrup Strand 24. august. PR Foto
Lørdag 24. august er der igen NordicOpera på Sondrup Strand.
Annonce

Odder: Igen i år optræder artisterne fra NordicOpera på Sondrup Strand - mere præcist lørdag 24. august kl. 16-21.30.

Det bliver et gensyn med sopranen Isabel Piganiol, som i år får selskab af to nye sangere, sopranen Elsebeth Dreisig og barytonen Christian Damsgaard.

De bliver tre sangere bliver akkompagneret af pianisten Madeleine Sjöstrand. På programmet er sange og arier fra kendte operaer, musicals og operetter, krydret med evergreens og nordiske sange.

Koncerten forgår på det grønne område ovenfor trappen til Sondrup Strand. Efter koncerten inviteres til fællesspisning, hvor man enten kan nyde egen picnickurv eller købe en Opera-menu, der skal bestilles i forvejen.

Annonce

Vær i god tid

Der opstilles borde og bænke til de gæster, der køber menu. Øvrige gæster rådes til at medbringe picnictæppe eller klapstol og service til eget forbrug samt drikkevarer. Maden leveres af kok Mads Valentin-Hjort, der blandt andet er kendt fra Sejlklubben og Dauphine. Billetter til både koncert og buffet købes online inden 19. august. Der udbydes kun et begrænset antal billetter, så vær ude i god tid.

Ændringer og nyheder publiceres på Facebook-gruppen Sondrup og Omegn.

Koncerten arrangeres af Arrangementsgruppen, der består af Poul Pagaard (formand), Peter Arndrup Poulsen (kasserer), Carsten Vejby Møller og Jonas Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce