Annonce
Odder Avis

Oplev litteraturkoncerten "Halfdan, Morten og mig" på Odder Bibliotek

Litteraturen kan formidles på forskellige måder - på Odder Bibliotek kan du komme til litteraturkoncerten "Halfdan, Morten og mig” af duoen Palle Hjort og Gorm Bull 11. september kl. 19. Pr-foto
Annonce

Odder: I efterårets program fra Odder Bibliotek finder du litteraturkoncerten "Halfdan, Morten og Mig" onsdag 11. september kl. 19 med duoen Palle Hjort og Gorm Bull. Litteraturkoncerten er bygget op omkring tekster fra tre danske digtere. En meget kendt, en knap så kendt og en nærmest ukendt. Deres fælles mission er at fortælle om menneskelivets mange facetter. Et andet fællestræk er, at Gorm Bull har sat musik til alle digtene og arrangeret dem sammen med Palle Hjorth.

Den meget kendte digter er i litteraturkoncerten Halfdan Rasmussen. Den knap så kendte, men meget anerkendte er Morten Nielsen. Morten Nielsen har et stærkt slægtskab med Halfdan, da de var gode venner og hinandens kritikere. Den nærmest ukendte digter er Gorm Bull. Vi får et indblik i et ufuldstændigt liv med fejl, mangler og skæve betragtninger, som mange kan spejle sig i. Om evnen til ikke at kunne tage sig sammen. Lykke. Skilsmisse, forældreroller og flygtige parforhold.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce