Annonce
Odder Avis

Opråb til Odders borgere: Sæt Odder på Danmarkskortet og hjælp vores turisterhverv

Helle Berthold Rosenberg opfordrer til at udbrede kendskabet til Odders attraktioner. Billedet her er taget ved Odder Museum. Privatfoto
Der bliver hård konkurrence om danskerne denne sommer, da mange kommer til at holde ferie Danmark. VisitOdder efterlyser derfor lokale borgeres gode ideer, forslag og historier, der kan friste turister til området.
Annonce

Odder: Hele 49 procent af danskerne svarer i en ny undersøgelse fra Danske Destinationer, at de planlægger at holde deres ferie i Danmark. Desuden har 31 procent endnu ikke planer om at tage på ferie. Det betyder en helt særlig mulighed for at trække danske turister til Odder og samtidig give borgerne en grund til at blive hjemme og opdage nye oplevelser i deres eget lokalområde.

- Jeg er vokset op i Odder, så jeg har selv mange fantastiske ferieminder i området, og jeg ved, at der er en stolthed blandt borgerne over alt det, Odder har at byde på. Særligt i denne tid har vi behov for de personlige og nærværende ferieoplevelser, siger Helle Berthold Rosenberg, direktør i VisitOdder.

Sådan kan du hjælpe

Upload billeder fra dine favoritsteder i Odder Kommune på Facebook eller Instagram.
Brug hashtag #visitodder i opslaget. Alle postede og indsendte opslag og billeder deltager i muligheden for at vinde spændende endagsture.
Nævn stedet, hvor billedet er taget – tjek gerne ind på stedet på Facebook og Instagram.
Du er også velkommen til at sende billedet direkte til VisitOdder og dele det med familie og venner.
Følg VisitOdder på Facebook og Instagram, hvor borgernes favoritsteder bliver delt. Skriv gerne kommentarer eller send et like til andres favoritsteder, hvor du selv har haft en god oplevelse, eller du som borger er mest stolt af.
Udvalgte aktiviteter og oplevelser bliver desuden bragt i Odder Avis og på VisitOdder.dk hele sommeren. /exp
Annonce

Du kan gøre en forskel

Hele sommeren samler VisitOdder konkrete anbefalinger til dagsture i området og kommer samtidig med inspiration til, hvordan man kan genopdage sin egen baghave.

- Det gør en enorm forskel, når anbefalingen kommer fra familie og venner eller ligesindede med samme interesse som en selv. Derfor håber vi, at Odderborgerne selv vil være ambassadører for vores dejlige kommune og være med til at sætte Odder på Danmarkskortet, siger Helle Berthold Rosenberg.

- Borgerne kender området bedst. Saksild Strand er en af Danmarks mest børnevenlige strande. Men den er lige så fantastisk for dig, der elsker kitesurfing, havkajak eller SUP. Ikke alle ved, at man både i Odder og på vores lille bilfri ø Tunø kan tage på en skattejagt og få en gratis medalje med hjem, siger Helle Berthold Rosenberg.

Dit yndlingssted

Odder Avis vil gerne hjælpe VisitOdder med at indhente anbefalinger til dit yndlingssted i kommunen.

Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du kender til en overset perle eller bare gerne vil fortælle, hvorfor Sondrup Bakker, Dyngby Strand eller Bjørnegrotten er et besøg værd.

Skriv til os på odder@hsfo.dk, så vender vi måske tilbage for at møde dig på dit yndlingssted i Odder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce