Annonce
Odder Avis

På trods af stor nedgang: Odder Svømmeklub er taknemmelige for deres medlemmer

Selvom Gina Madsen fra Odder Svømmeklub kan se medlemstallet falde, så er hun sikker på, at medlemmerne igen kommer strømmende til en af kommunens største foreninger, når man igen må dyrke indendørs idræt. Foto: Morten Pape
Et stort hug i medlemstallet slår ikke Odder Svømmeklub ud. Faktisk er de taknemmelige og glade for resultatet.

Odder: I 2019 havde Odder Svømmeklub 1800 medlemmer. I februar 2021 lyder det tal på 650. Alligevel er man hos Odder Svømmeklub utrolig taknemmelige for de medlemmer, som har meldt sig klar til forårssæsonen. Svømmeklubben er nemlig lukket, og ingen ved hvornår den åbner.


Jeg tror at folk savner fællesskabet og foreningslivet hos os, og det viser jo os også at vi er lykkes med at skabe et stærkt fællesskab. Så nu mangler vi bare at folk må komme tilbage.

Gina Madsen


Med restriktionerne i baghovedet havde breddeansvarlig, Gina Madsen, sat forventningerne ned til forårssæsonen. Men hun blev glædeligt overrasket.

- At vi har 650 medlemmer, som tilmelder sig uden at vide, hvornår de kan komme til at svømme, gør mig bare så taknemmelig, siger Gina Madsen.

Odder Svømmeklub har løbende lavet små tiltag for at aktivere nogle af medlemmerne. Alligevel har der været usikkerhed om, hvordan medlemstallet ville se ud i  forårssæsonen.

- En nedgang fra 1800 til 650 medlemmer kan lyde slemt, men vi synes faktisk det viser at vi gør noget rigtigt selvom omstændighederne er imod os for tiden , siger Gina Madsen.

Annonce

Klar til genåbning

Svømmeklubben er godt klar over, at indendørs idræt nok ikke er det første, der bliver åbnet. Men når en genåbning kommer, er de mere end klar til at få folk tilbage i det azurblå klorvand.

- Vi kunne åbne indenfor et par dage, hvis vi måtte. Vi er klar og har haft rigelig med tid til at forberede en genåbning, siger Gina Madsen.

At 650 medlemmer har valgt Odder Svømmeklub til, er et tegn på at strategien i svømmeklubben virker. Fællesskab og socialt samvær er ligeså vigtigt som svømningen.

- Jeg tror at folk savner fællesskabet og foreningslivet hos os, og den store tilmelding til foråret viser jo os at vi er lykkes med at skabe et stærkt fællesskab. Så nu mangler vi bare at folk må komme tilbage, siger Gina Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

To veje bliver spærret

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Odder Avis

Stort cykelløb er aflyst

Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Odder Avis

Øv igen: Sondrup Marked aflyser

Annonce