Annonce
Odder Avis

Papir og natur i Kunstværket

John Clemens udstiller fra på fredag i KunstVærket i VitaPark. Illustraton udlånt af Odder Kunst

Odder: Papirkunstneren Jytte Rasmussen og akvarelmaleren John Clemens står bag de værker, der vises ved den næste udstilling i Kunstværket, og som åbner på fredag 14. maj klokken 14-17.

Jytte Rasmussen fra Viby begyndte at arbejde med papirkunst 25 år siden, og lige siden har hun eksperimenteret med al slags papir, herunder genbrugspapir, avispapir m.m., hvor materialet får nyt liv. Hendes nærmest skulpturelle værker har ofte huller, så lys og skygger brydes. Alt sammen bygger det på hverdags-iagttagelser, humor, tvetydighed, provokationer og klima- og rejse-dilemmaer.

John Klemens, der bor i Birkerød, har altid tegnet, bl.a. skibe med mange detaljer. I skolen havde han tegning som fag i to timer om ugen, og tegnelæreren var ingen ringere end tv-stjernen Jørgen Clevin fra fjernsynets barndom.

Annonce

I teenagalderen fyldte sport meget i kunstnerens sind, men så begyndte han at male akvareller i 1980’ernem blandt andet hos kunstneren Marianne Gross, og siden fandt han sin egen stil og motivvalg som en stor passion. Naturen er hans fortrukne motiver hvor himmel og hav dominerer, og han oplever en nærmest meditativ tilstand når han maler sine akvareller.

Det er Odder Kunst, der står bag udstillingen, som kan ses i KunstVærket,
Vitavej 60 i Odder. Der er ingen fernisering fredag, men gæster kan se frem til et glas vin udendørs. KunstVærket er åben på fredage, lørdage og søndage kl. 14-17 til og med 30. maj.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Odder Avis

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce