Annonce
Odder Avis

Pas på: Isen er stadig usikker

isen er stadig usikker i de søer og damme, som Odder Kommune har ansvaret for. Billedet her stammer fra en anden kommune. Foto: Hardy Hounsgaard
Odder Kommune målte mandag istykkelsen syv steder i Odder Kommune

Odder: Der kommer til at gå nogle dage endnu, før det vil være sikkert at begive sig ud på isen på de søer og damme, som Odder Kommune ejer.

Det fortæller funktionsleder i Fælles Drift og Service Lene Jensen, der mandag målte istykkelsen på de kommunalt ejede søer, som offentligheden har nem adgang til. Det være sig Mølledammen med Odder Museum, Krebsedammen bag Parkhotel, en lille sø ved Hou Skole samt fire regnvandsbassiner i det nye kvarter Bendixminde.

- Der er is alle steder, men da den kun er 8-11 cm tyk, tillader vi stadig ikke, at man begiver sig ud på den. Vi vil op på 16 cm, før vi giver lov, siger Lene Jensen, der også fortæller, at Fælles Drift og Service vil tage ud og måle tykkelsen på isen igen på fredag. Er den blevet tyk nok, vil der blive sat sorte sække over de skilte, der står der nu, ligesom der vil komme nye skilte op, der fortæller, at man ifølge forsamlingsreglerne kun være fem personer samlet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Annonce