Annonce
Odder Avis

Plejecenter i Odder ramt af covid-19

Fire beboere og to ansatte i et af husene på Bronzealdervej er blevet konstateret smittet med covid-19. Derfor er der blevet udstedt besøgsforbud. Dog kun i det ene hus. Arkivfoto
Fire beboere og to ansatte testet positive i et af husene på Bronzealdervej.
Annonce

Odder: Så gik den ikke længere. Efter at have været forskånet for covid-19 på samtlige plejecentre i Odder Kommune, er fire beboere og to ansatte blevet testet positive i et af husene i Plejeboligerne Bronzealdervej.

Det oplyser Jette Lorenzen, der er direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse.

- Foranlediget af smitteudbruddet har Styrelsen For Patientsikkerhed udstedt et midlertidigt påbud mod besøgende i huset, hvor smitten er konstateret. Det påbud overholder vi naturligvis, siger direktøren, som også oplyser, at alle pårørende til beboere i huset er blevet informeret.

Af samme grund ønsker hun heller ikke at oplyse, hvilket af husene, der er tale om.

Annonce

Håber på inddæmning

Jette Lorenzen oplyser også, at det stadig er muligt at besøge beboerne i de øvrige fem huse i centret med de restriktioner, der har eksisteret i et stykke tid. Det vil blandt andet sige, at pårørende skal melde deres ankomst, og at man kommer ind via beboerens terrassedør.

- Fordi de 60 plejeboliger på Bronzealdervej er fordelt på seks huse med 10 lejligheder i hver, håber vi at have inddæmmet smitten til det ene hus. Det har vi været opmærksomme på lige siden marts, da det blev besluttet, at intet personale skal bevæge sig fra hus til hus, siger hun.


Fordi de 60 plejeboliger på Bronzealdervej er fordelt på seks huse med 10 lejligheder i hver, håber vi at have inddæmmet smitten til det ene hus.

Jette Lorenzen, der er direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse


Påbuddet om besøgsforbuddet vil senest blive revurderet 26. januar 2021 og senest ophævet 1. marts 2021.

Kriseledelsen på rådhuset følger ifølge Jette Lorenzen situationen tæt, ligesom ledelsen løbende er i dialog med Styrelsen For Patientsikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce