Annonce
Odder Avis

Radikalt byrådsmedlem råder partiformand til mere rummelighed

Kresten Bjerre (R) opfordrer partifællerne på Christiansborg til nærme sig hinanden fremfor at trække streger. Arkivfoto
- Vigtigt, at hverken Lidegaard, Rohde eller Auken skubbes ud på et sidespor, siger Kresten Bjerre fra Odder Byråd. Han foreslår, at formanden inddrager de tre i partiets øverste ledelse.
Annonce

Odder: Kresten Bjerre, byrådsmedlem for Radikale i Odder Byråd er ærgerlig over den krise, der er opstået i partiets folketingsgruppe på Christiansborg. Og han har en klar opfordring til den nye formand Sofie Carsten Nielsen:

- Nu er det meget vigtigt, at vi holder sammen som parti. Radikale et gammelt hæderkronet parti, der har klaret sig igennem mange kriser. Det gør vi også denne gang. Men det er vigtigt, at Sofie Carsten Nielsen giver plads i ledelsen til Martin Lidegaard, Jens Rohde og Ida Auken, så vi får repræsenteret de forskellige politiske synspunkter, som vores parti rummer. Hvis blot  de tre ikke bliver skubbet ud på et sidespor, skal det nok gå, siger byrådsmedlemmet, der ikke vil sætte navn på, hvem han eventuelt ønsker som næstformand. Men meget gerne en af de nævnte personer.


Det hele er en meget ulykkelig sag, men som sagt: Medlemmerne af folketingsgruppen kommer længst ved at vise både os og befolkningen, at de kan samarbejde.

Kresten Bjerre, medlem af Odder Byråd for Radikale


- Det hele er en meget ulykkelig sag, men som sagt: Folketingsgruppen kommer længst ved at vise både os og befolkningen, at de kan samarbejde, siger byrådspolitikeren, der ikke vil svare på, om han tror, at krisen i partitoppen vil få betydning lokalt.

- Det har jeg ingen kommentarer til, så længe vi ikke kender udfaldet af situationen, siger han.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Vind 10.000 kr og hjælp din kommune

Annonce
Annonce
Odder Avis

Aftensang i Gosmer Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Hvad skete der lige med Emma Gad?

Odder Avis

Klar til at teste kollegerne

Odder Avis

Alt udsolgt i Bendixminde

Odder Avis

Online: Frivillige fester

Odder Avis

Spirituskørsel: Kvinde sigtet

Odder Avis

We Walk går igen

Annonce