Annonce
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

FN Rally havde god fart på ved årets første afdeling af DM i Rally. Foto: Rallypics,dk, Viggo Johansen
FN Rally stiller op med ældre bil og et erfarent mandskab, som stadig kan køre med i toppen ved årets danske mesterskab.

Odder: Før sæsonstarten i Rally Himmerland lørdag 17. april nævnte Frank Nielsen, at han ville være yderst tilfreds med at slutte i top-10 i den hårde RC4-klasse. Her er der både nye unge kørere i hurtige nye biler, og mere erfarne kørere, både i nyere og ældre biler, skriver teamet i en pressemeddelelse.

FN-Rallys mandskab og bil hører til i kategorien ældre biler. Den rød-hvide 1600 ccm store Citroén C2R2 Max kører nu trettende sæson. Alligevel kan den med Frank Nielsen bag ruskindsrattet køre lige op med de nye hurtige biler.

Frank Nielsen og Per Brodersen er heller ikke helt nye længere, men deres årelange erfaring og samarbejde i bilen holder dem ikke tilbage for at tage point fra de unge løver i toppen af klassen.

Annonce

- En god dag med 1. afdeling af det danske mesterskab i rally er slut. I år er vores klasse slået sammen med 2-liter bilerne, og de nye turbobiler er også kommet i vores klasse. Men jysk erfaring kan man jo ikke tage fra Frank, så med den på papiret langsomste bil tog vi kampen op med de 14 andre i klasse. Dagens resultat blev en 5. plads i klassen, så et helt fantastisk resultat er endnu engang kørt hjem af Frank, sagde Per Brodersen efter løbet.

Det bliver spændende at se om teamet kan holde distancen og fortsat lægge sig i toppen af det 14-15 biler store felt i RC4-klassen, når anden afdeling af danmarksmesterskabet køres ved Viborg lørdag 15. maj.

Inden anden afdeling tager Frank Nielsen sig dog tid til lidt ekstra køretræning. Søndag 25. april holder hjemmeklubben, Horsens Automobil & Motor Klub, sit 100-års Jubilæums Rally Special.

Her har Frank Nielsen indskrevet sig med en debutant i co-driver sædet, nemlig sin 14-årige datter Frederikke, som netop er blevet gammel nok til at kunne få licens. Hun vil sekundere den hurtige rallykører i den lille Citroén C2R2 Max.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce