Annonce
Odder Avis

Rallyteam vil forsvare andenplads

Annonce

Odder: Lørdag 31. august lægger området omkring Sorø veje til 4. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Der er lagt op til flotte rammer omkring Suzuki Rally Sorø, som har rallycentrum midt i Sorø, hvor Storegade er udnævnt til serviceområde for de 80 deltagere. Løbet flages i gang, når starten går klokken 11.30 fra torvet i Sorø.

Frank Nielsen og Per Brodersen har foreløbigt kørt sig op på 2.-pladsen i kampen om Danmarksmesterskabet i klasse 4, som er den mest konkurrenceprægede klasse i dansk rally.

23 af de 80 startende i rallyet kører i denne klasse, så der bliver kamp om pointene, når Nielsen og Brodersen lader den lille Citroën C2R2 Max strække ud på de midtsjællandske veje.

Annonce

Vil have flere pokaler

Frank Nielsens Citroën C2R2 Max er nok den ældste bil i klassen, men trods alderen lykkes det næsten altid at køre en topplacering hjem og få pokaler med hjem til samlingen.

- Vi tror på, at vi med vores store erfaring og lange samarbejde også i anden halvdel af sæsonen vil kunne holde de mange unge kørere i nye biler bag os. Per og jeg har efterhånden kørt mange løb sammen, både nationalt og internationalt, og har hver gang kunnet præstere placeringer i den øverste del af feltet.

- Det satser vi på at kunne gøre igen i årets sidste tre løb i kampen om Danmarksmesterskabet, så vi atter kan få del i uddelingen af medaljer, når sæsonen slutter i midten af oktober, siger Frank Nielsen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce