Annonce
Odder Avis

Roere hentede masser af medaljer

Regitze Brandt sikrede Odder Roklub en af mange medaljer. Pressebillede
Odder Roklub har været til de jyske mesterskaber i ergometerroning. Foruden guld i holdstafet blev det til fire guldmedaljer, fem sølv og fire bronze i de individuelle konkurrencer.
Annonce

Odder: Roerne fra Odder Roklub klarede sig godt ved JM i ergometerroning.

Klubbens alleryngste deltager var 4-årige Regitze Brandt, datter af ungdomsleder og formand for Odder Roklub Michael Brandt. Hun fik en guldmedalje i aldersklassen 3-8 år. Helt ny og uprøvet var også Astrid Vestergaard Petersen, hun roede sig også til guld i U-11, mens hendes bror Andreas Vestergaard Petersen blev nr. 7 i U-15 og nr. 10 i sprint. Han er også ny-roer.

Clara Mikkelsen og Hannah Faber Laursen roede sig til henholdsvis sølv og bronze i distance, og i sprint toppede de lige de to flotte resultater ved at vinde henholdsvis guld og sølv i U 11-12.

Endnu én af de forholdsvis nye roere Frey Sørensen roede sig til to bronzemedaljer i U-13. Én i hver kategori. Thor Bertelsen var med til konkurrence for 1. gang og sluttede sidst i feltet i U-14 på distancen - men i sprint roede han sig ind på en 4. plads.

Odder vandt også klubstafetten. Pressebillede
Annonce

Roede sig ud

Anton Østergaard-Clausen roede sig fuldstændig ud i 2 km i forsøg på at slå landsholdskollegaen Tobias Bork. Det lykkedes ikke, men han sikrede sig en suveræn sølvmedalje i U-17, og det gjorde han også i sprint.

Trine Leitzke, som i sommer repræsenterede Danmark med juniorlandsholdet, fordi hun er teknisk god på vandet, fik en 4.-plads i både 2 km U-17 og i sprint U17-18.

Caroline Sejersen er også ved at bide sig fast i toppen af U-15. I sit første 2-kilometerrace nogensinde vandt hun en bronzemedalje. I sprint rakte kræfterne til en 6. plads i U 15-16.

Noah Mikkelsen blev nr. 7 i 2 km i U-16.

Per Amby vandt sølvmedalje i 60+ og guld med seniorholdstafetten.

Som vanligt valgte roklubben at lade ham ro klubstafetten sammen med de skarpeste deltagere fra klubben. Det var Anton Østergaard-Clausen og Trine Leitzke, og i år fik de hjælp af James Dodd fra Århus Roklub, så de fire kunne ro bukserne af konkurrenterne.

I ungdomsroernes stafet sikrede Odder Roklub sig såvel en 7. som en 8. plads.

Den næste opgave for Odder Roklub er DM i Gladsaxe i den kommende weekend.

Næste generation i Odder Roklub er godt på vej. Pressebillede
Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce