Annonce
Odder Avis

Rotary søger eventyrlystne unge

Madeline Ottesen var på udveksling i Australien i 2018/2019. Med sig hjem havde hun udover en masse minder, også den ikoniske Rotaryjakke med pins og badges fra de mange hun mødte på sin vej. Arkivfoto: Morten Pape
Drømmer du om et år i udlandet med nyt sprog, nye venner og masser af oplevelser, og er du mellem 14 og 17 år, så er det nu, du skal søge.
Annonce

Odder: Australien, Argentina, Canada, USA eller Asien. Mulighederne for at lære et nyt land med en ny kultur at kende er mange, hvis man søger om at blive en af Rotarys næste udvekslingsstudenter.

Udvekslingsstudenter skal nemlig bo et år i et af de mange lande, som Rotary er en del af. I det år man er væk, går man i skole og bor hos tre til fire familier undervejs, der alle bor i nærheden af den skole, du er på hele tiden.

Rotary Danmarks Udvekslingsprogram er et af de mest anerkendte udvekslingsprogrammer, kendt for kvalitet, lavt prisniveau og sikkerhed. Der udveksles årligt mere end 150 unge i alderen 15-18 år med andre unge fra oversøiske lande. Som studerende lærer du et nyt sprog, udforsker en anden kultur og bliver en selvstændig global borger med et ganske unikt netværk.

Udvekslinger af studerende fra 15-18 år er sponsoreret af Rotary-klubber i mere end 100 lande. Odder Rotary Klub er en af de klubber, du lige nu kan ansøge om sponsorat hos og påbegynde din ansøgning til.

Annonce

Det koster lidt

Den studerende bor gratis hos værtsfamilierne, og desuden bliver eventuelle skolegebyrer betalt.

Det koster 45.000 kroner at komme på udveksling i et år.

Prisen dækker Round-trip flybilletter og rejseforsikring, forberedelser og træningscamps, Rotaryjakke, sweatshirts og lommepenge.

Hertil kommer udgifter til rejsedokumenter (som pas og visa), eventuelle ekstra rejser eller ture som tilbydes.

Skal man bruge flere lommepenge, kommer det også oveni egenbetalingen.

Man kan læse mere om et udvekslingsophold med Rotary Danmark på hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce