Annonce
Odder Avis

Sæsonstart: Odder Teater byder på ni forestillinger

Susse Wold besøger Biffen med "Snedronningen". Foto: Elona Sjogren

Odder: Snedronningen og Pippi Langstrømpe kigger forbi, og der bliver også serveret mænd i små doser, når Odder Teater inviterer til en ny sæson.

Teaterforeningen håber at få mange i teateret igen efter en lang covid 19-krise, og forestillingerne kommer rundt i stort set hele byen. Det oplyser Odder Teater i en pressemeddelelse.

I sidste sæson begyndte foreningen at arbejde sammen med Biffen, og det blev en publikumssucces. Derfor udvides samarbejdet til flere forestillinger, og det medfører, at Susse Wold gæster biografscenen. Hun kommer i marts næste år med H. C. Andersens eventyr "Snedronningen".

Annonce

Allerede i oktober kan publikum se "Pippi Langstrømpe" i Folketeatrets udgave, der er en familieforestilling, som vises i Spektrum Odder.

"Mænd i mindre Doser" er en anden forestilling, som vises i Spektrum Odder, og det er en af tre abonnementsforestillinger.

Odder Teater har lavet en brochure, hvor man kan læse om alle de ni små og store forestillinger, der er i programmet for 2021-2022. Programmet kan ses på odderteater.dk, og billetsalget begynder torsdag 29. april klokken 10 på samme hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce