Annonce
Odder Avis

Sanserig skovtur i Sondrup Bakker

Steen Bille tager deltagerne med på en sanserig tur i Sondrup Bakker i slutningen af måneden. Arkivfoto: Claus Thorsted

Odder: Det kræver ikke mod, men lyst til en særlig oplevelse at gå i skoven for at sanse duftene, lydene og den indre ro i et såkaldt japansk skovbad.

Det er sådan en sanserig skovtur, som er KulturHub Odders nyeste tilbud om at nyde natur og kultur i ét hug søndag 30. maj kl. 14-16 et sted i Sondrup Bakker.

Japansk skovbadning kaldes også shinrin-yoku. Andre kalder det mindfulness eller naturterapi, men KulturHub Odder vil gerne præsentere den japanske udgave af et afslappet, men intenst ophold i skovens univers.

Annonce

Turen kombineres med oplæsning af japanske haikus og korte naturtekster af danske forfattere.

I løbet af to timer vil KulturHub Odders formand Steen Bille tage deltagerne med på en kortere gåtur i skoven med mange pauser, hvor de får ro og tid til at falde stille ind i naturens liv, mens de sidder i stilhed.

Hensigten er, at møde naturen med åbent sind og åbne sanser. På den måde bliver skoven mere end en scene for løbere og vandrere, den bliver et sted, hvor tankerne sættes på stand by.

Idéen er at finde vej til en dybere kontakt med naturen og sig selv i en afslappet væren-til-stede i skoven. Målet vil være en naturoplevelse, en afstressende indre ro eller et berigende nærvær i skoven.

KulturHub Odder sætter prisen for at deltage til 25 kr. og der vil være en begrænset antal pladser til turen.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Så står studenterne på spring

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Annonce