Annonce
Odder Avis

Se en miniatureudgave af Odder og hør om byens historie

Modeljernbanen fremstår med naturtro kopier af udvalgte bygninger i målestok 1:87, og de mest markante bygninger fra Odders bybillede på den tid er med: Foderstoffen, gasværket, slagteriet, pakhuset, remissen med drejeskive og Odder Station med diverse hoved- og sidespor. PR-foto
Annonce

Odder: Vidste du, at der findes en miniatureudgave af Odder? Det gør der i et kælderlokale i Odder Ungdomsskole, hvor HHMJK - Hads Herreds Model Jernbaneklub holder til. Klubben har bygget en modeljernbane op om en næsten tro kopi af den gamle Hads-Ning Herreds Jernbane fra 1884. Modeljernbanen kører fra Aarhus Hovedbanegård gennem Malling til Odder.

Tirsdag 5. november kl. 19-21 kan man tage med på byvandring langs Odder Modeljernbane med Odder Museum.

Modeljernbaneklubben har i opbygningen af modeljernbanen især fokuseret på Odder By og dens bygninger omkring år 1960-70. Så på aftenens besøg hos Odder Modeljernbaneklub vil man kunne komme på en byvandring med besøg i Odder anno 1960.

Pladsen omkring modeljernbanen er begrænset, derfor er aftenens arrangement delt op i to dele - et besøg ved modeljernbanen og et foredrag om Odder By og den udvikling i et nabolokale til modeljernbaneklubben.

Tilmelding er nødvendig til Odder Museum senest 3. november. Der er entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Odder Avis

Whistleblowerordning i gang

Odder Avis

Stærkt bekymrende smittetal i Odder

Annonce