Annonce
Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Borgmester Uffe Jensen (V) gik rundt til hver ny statsborger og skrev under på, at de nu er danske statsborgere. Foto: Odder Kommune

Odder: Seks personer blev onsdag i sidste uge nye statsborgere i Odder Kommune.

Det skete, da der om formiddagen var grundlovsceremoni i byrådssalen, og de seks borgere fik tildelt papir på, at de nu er danske statsborgerskab.

Ceremonien blev afholdt lidt anderledes end planlagt på grund af corona. For eksempel gik borgmester Uffe Jensen (V) rundt til hver ny statsborger og skrev under, og det meget omdiskuterede håndtryk var heller ikke på programmet. En forfriskning i byrådssalen blev det dog til, inden de nye statsborgere kunne blive fejret af familie og venner uden for rådhuset.

Annonce

Under hele ceremonien var der højt humør, og i sin tale glædede Uffe Jensen sig også over at de seks mennesker havde valgt Danmark til.

- For ved at vælge Danmark til, har I også valgt netop de danske værdier, ikke mindst det danske fællesskab. Det kan lyde højtideligt, og det er det i virkeligheden også. For fællesskabet er noget af det vigtigste, vi har. Fællesskabet udgør de usynlige bånd, der binder os sammen og gør os til et stærkt og samlet folk, lød det blandt andet fra borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce