Annonce
Odder Avis

Slut med at spise ude: Hos Fru Møller nusser Casper Poulsen med takeaway

Fru Møllers Restaurant har lukket, men sælger takeaway. Arkivfoto: Kim Haugaard
Det er slut med at spise ude, men du må gerne hente maden eller få den leveret. Fru Møllers Restaurant har sendt personalet hjem, og konfirmationer bliver aflyst.
Annonce

Bjerager: Det er en skør tid i øjeblikket i forhold til familie og arbejde.

Ordene kommer fra Casper Poulsen, der til daglig er vant til at tage mod gæster i Fru Møllers Restaurant. Den lukkede ned allerede i sidste uge og tog dermed forskud på det, som alle andre restauranter oplevede fra onsdag. De må kun levere mad ud af huset.

- Vi prøver at sætte det op med takeaway for at sige, at vi er her. Det gør ikke noget for os rent økonomisk, men så holder vi os i gang, siger Casper Poulsen.

Sammen med sin hustru Birgitte Poulsen driver han også Spisehuset 8F i Fængslet i Horsens. Det er helt lukket, personalet er sendt hjem, og stedet åbner først, når Fængslet åbner.

- Så det er bare mig, der kommer til at gå og nusse med takeaway og få gjort de ting, der normalt ikke er tid til. Vi kan lige så godt bruge tiden på de ting, vi ikke kan, når vi har travlt, siger Casper Poulsen.

Annonce

Konfirmationer er udskudt

- Vi tager en uge af gangen. Det økonomiske tager vi senere. Det er træls, men der kommer hjælpepakker, som kan bøde lidt af. Vi har allerede fået udskudt konfirmationer, det er vores højsæson, og det er ikke sikkert, vi har plads til dem på de nye tider, tilføjer han.

Familien består også af to mindre børn, som ser mere til forældrene end normalt.

- Birgitte er derhjemme. Hun kigger på det administrative i et par dage, og så tager jeg over med børnene. De er i en alder, hvor de bare vil have aktiviteter konstant. Så vi får noget kvalitetstid, og det er fint. Det er en pludselig omvæltning. Men vi skal også være klar og holde os på dupperne, til vi åbner igen og ikke bare tænke på corona. Hver eneste dag er en planlægningsdag, men der er bare ikke så mange gæster, siger Casper Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce