Annonce
Odder Avis

Sommerferie: Bliv inden for landets grænser

Folk søger ud i den friske luft, hvor der er plads til at være sammen og samtidig holde god afstand til hinanden, når de skal planlægge deres næste tur. Den Genfundne Bro samt Sukkertoppen, Purhøj, udsigtshøjene ved Trustrup og vandreruter i hele området er populære udflugtsmål i øjeblikket. Foto: Jesper Rais
Turistsamarbejdet Kystlandet forbereder sig på turister efter coronakrisen. Initiativer til fordel for turismeerhverv skal være med til at holde hjulene i gang.
Annonce

Odder: Sommerferieplanerne bliver for manges vedkommende lagt i Danmark, da det endnu er uklart, om det er muligt at rejse ud af landet til sommer.

Men det betyder samtidig, at de udenlandske turister også bliver væk fra Danmark, og det betyder færre indtægter. Derfor har Turistsamarbejdet Kystlandet igangsat en række initiativer, der skal hjælpe turismeerhverv og være med til at sikre, at Horsens, Odder og Juelsminde fortsat bliver valgt til som rejsemål, når coronaen slipper sit greb om Danmark og resten af verden.

- Vores fornemmeste opgave lige nu at hjælpe et hårdt presset turismeerhverv. Vi oplyser de erhvervsdrivende om deres muligheder med hjælpepakker, og vi står til rådighed for sparring. Forhåbentlig kan tiltagene give lidt omsætning i en tid, hvor indtægterne er få, siger Helle Rosenberg, direktør i Turistsamarbejdet Kystlandet, i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokal handl og turisme

Turistsamarbejdet Kystlandet dækker turismen i Horsens, Odder og Hedensted kommuner, og initiativerne bliver formidlet via alt fra sociale medier til markedsføring og nyhedsbreve til virksomhederne.

Blandt initiativerne er blandt andet en corona-webside med tilbud fra lokalområdet, som opfordrer borgerne til at handle lokalt. Og samtidig arbejder Turistsamarbejdet Kystlandet på at omdele årets turistguide for Horsens og Odder til områdets sommerhuse.

- Vi er nødt til at prioritere vores ressourcer, så det giver mening for den nye virkelighed, der venter resten af året. Penge, som ellers skulle være gået til udenlandske kampagner for vores område, kommer i stedet til at styrke en dansk kampagne senere på året, siger Helle Rosenberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce