Annonce
Odder Avis

Sommersang-event hos Galleri Mynster på Alrø blev en succes

Tine Mynster har i Galleri Mynster på Alrå været værtinde for fire fredages Sommersang på Alrø-arrangementer. De er blevet så godt modtaget, at Tine Mynster håber at kunne gentage arrangementerne næste år. Privatfoto
Galleri Mynster på Alrø har fire fredag i juli slået dørene op til arrangementet Nye Sommersange på Alrø bygget op omkring husets værtinde Tine Mynster. Det er blevet så godt modtaget, at man forsøger igen næste år.
Annonce

Alrø: Efter fire vellykkede sangaftener på Galleri Mynster med musik skrevet af husets værtinde, Tine Mynster og henholdsvis Kirstine Birk, Helle Hansen, Ivan Pedersen og Morten Kjær, samt deres egne kompositioner, er tanken at gentage succesen næste år.

De udøvende musikere har været begejstret for arrangementerne, fortæller Tine Mynster i en pressemeddelelse. Bl.a. siger sanger og komponist Ivan Pedersen: "Tak Tine, for at være en af de ildsjæle, der driver dansk kulturliv. DU udtrykker i ord og handling sådan set selve intentionen i Den Danske Musiklov: At musik, i alle genrer, i den bedste kvalitet, skal kunne opleves af befolkningen i alle egne af landet i lokaler indrettede til formålet. Intentionen er ambitiøs, men her kommer Tine Mynster ind som en af Østjyllands markante frontkæmpere for ny dansk musik.”

Annonce

Tilbagevendende begivenhed

Dette projekt blev støttet af Den Jyske Kunstfond, og var et samarbejde mellem Galleri Mynster og Alrø Traktørsted, der stod for bespisningen af gæsterne inden koncerten. Brandbygegaard leverede Søren Sørøvers øl, så Tine Mynster har samarbejdet med lokale leverandører, og dermed sat hele området omkring Alrø på landkortet.

- Jeg er overvældet over så godt Nye Sommersange på Alrø er blevet modtaget. Vi har haft gæster fra Odder, Malling, Vejle, Djursland og Alrø - og det har været fantastiske publikummer, der er kommet med åbne hjerter og lyttende ører. Alle fire fredage har vi haft “efterklang” på terrassen med evaluering, og der har vi hver gang skålet for vores gæster. Jeg gør mit ypperste for, at Nye Sommersange på Alrø bliver en tilbagevendende kulturbegivenhed, lover Tine Mynster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce