Annonce
Odder Avis

Spændende formater i Galleri Progres

Assemblage af papir (tegneseriefragmenter) lavet af jens Christian Jensen. Privatfoto
Annonce

Hundslund: En af de kunstnere, der produktivt har benyttet det seneste halve års udstillingspause forårsaget af Covid-19-restriktionerne, er nu aktuel med ny udstilling i Galleri Progres på Damledet 20 i Hundslund.

Fra lørdag 10. oktober til og med lørdag 14. november viser galleriet udstillingen “Ny Kant” med værker af billedkunstneren Jens Christian Jensen. Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Dansk Billedhuggersamfund og fast udstiller hos galleriet siden 2003.

I den aktuelle udstilling vises et stort udvalg af de nyeste skulpturer og assemblager - udført i mange forskellige formater og materialer. Ud over brugen af klassiske skulpturelle materialer som granit, jern og træ er mange af de udstillede værker opbygget af mere utraditionelle materiale-sammenstillinger, som f.eks. indeholder læder, papir, plast, bambus, glas og skiffer.

Der er fernisering lørdag 10. oktober klokken 14-16. udstillingen er også åben søndag 11. oktober, klokken 11-16 og herefter i galleriets normale åbningstider, som er torsdage og fredage klokken 13-17 samt lørdage, klokken 11-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Alt udsolgt i Bendixminde

Odder Avis

Online: Frivillige fester

Odder Avis

Spirituskørsel: Kvinde sigtet

Odder Avis

We Walk går igen

Odder Avis

Ud og gå: Vil uddanne gå-værter

Odder Avis

Mal mel på museet

Odder Avis

Trio besøger Malling Kirke

Annonce