Annonce
Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Rich er edb-tekniker og bor i London. Spøgelset fra Odder Rådhus er identificeret.
Folkene bag P3-programmet "Påstand mod Påstand" har identificeret manden, der dukker op under kommunale videomøder. Han lover at forsvinde i løbet af et par uger.

Odder: Efter grundig research kunne de to værter i P3-programmet "Påstand mod Påstand", Martin Plauborg og Sebastian Lund, torsdag fortælle, at de havde fundet den mand, som gentagne gange siden starten af februar er dukket op som stillbillede ved starten af interne videomøder i Odder Kommune.

Avisen har tidligere skrevet om "spøgelset", som ifølge it-administrator Henrik Ernstsen fra Odder Kommune formentlig er en såkaldt skjult feature i StarLeaf-programmet, som har leveret softwaren til videomøderne. Det skulle være bekræftet nu, efter at radiofolkene torsdag fik fat i  manden, der er ansat som tekniker hos netop StarLeaf og bor i England, hvor softwarefirmaet har hovedkontor.

En skabelon

Til radiofolkene fortalte han, at var blevet bedt om implementere en ny feature, der skulle gøre det muligt at ændre på sin baggrund under videomøder. Da den proces tager op til 30 sekunder, hvis man fra starten bruger den "virkelige" person på billedet, havde man i stedet taget et foto ham og brugt det som en slags skabelon, der burde forsvinde, når den rigtige deltager dukker op via sin webcam på pc.'en.


Vi skal nok se på problemet hurtigt. Faktisk er det rykket ret højt op på vores prioriteringsliste.

Rich, spøgelse fra London


- Desværre duer det ikke, hvis der noget galt med pc'ens webcam. Så forsvinder jeg ikke. Det beklager jeg meget, fortæller Rich i udsendelsen, hvor han også lover at se på problemet hurtigst muligt. Faktisk er det ifølge ham rykket temmeligt højt op på softwarefirmaets prioriteringsliste.

Så Rich fra England skulle gerne være forsvundet ud i tågerne det blå i løbet af 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Odder Avis

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce