Annonce
Odder Avis

Spejdere rensede straks Odder for valgplakater: - Vores drøm om en ny klatrevæg kan blive til virkelighed

Både de ældste spejdere og forældre gav en hånd til med at få taget valgplakater ned i løbet af valgaftenen. Privatfoto
Alle valgplakater i Odder Kommune blev taget ned i løbet af valgaftenen. Lokal spejderklub står bag for at samle penge ind til en ny klatrevæg.
Annonce

Odder: Få minutter efter at valgstederne lukkede onsdag aften, blev de første strips klippet over, og de første plakater taget ned i Odder Kommune.

Det var Stærkodder Spejderne og medlemmernes forældre, som stod for nedtagningen af valgplakaterne rundt omkring i byen.

- Vi er rigtig glade for, at vi igen i år må tage valgplakater ned. Det er en aktivitet der samler alle grenene (aldersgrupper red.) og det matcher spejderarbejdet så godt, fordi vi med dette samarbejde bidrager til samfundet, når byen hurtigt er ryddet for valgplakater, siger spejderleder Nuka Buck-Hansen.

- Når dertil kommer, at vi også tjener penge på at tage valgplakater ned, så vores drøm om en ny klatrevæg kan blive til virkelighed - samtidig med at vi holder kontingentet nede, så vi ikke udelukker nogen fra at kunne være spejder eller komme med på tur, så kan vi næsten ikke få armene ned igen.

Det var de ældste spejdere, som var rundt i byen og tog plakaterne ned, og med en bred forældreopbakning blev hele byen ryddet på valgaftenen. De yngre spejdere kan herefter være med til at sortere plakaterne, så kandidaterne og partierne kan få dem retur.

Udover Odder blev Falling, Amstrup, Gylling, Saksild ryddet i aftes. Hou i løbet af i dag.

Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce